Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Malmin Kirkonkyläntiellä kaadetaan puita

Jaa

Malmin Kirkonkyläntien pohjoispäästä kaadetaan 14 poppelia 9. joulukuuta alkaen. Puut kaadetaan päivällä klo 9-15 välillä. Ajokaistoja joudutaan sulkemaan poikkeusliikennejärjestelyin keskikaistan molemmin puolin.

Kaatamisen jälkeen poppelien kannot poistetaan ja kantokuopat täytetään uudella kasvualustalla. Työt saadaan valmiiksi viimeistään 19.12.

Kirkonkyläntien poppeleita on jouduttu viime vuosina leikkaamaan toistuvasti, sillä niistä on pudonnut oksia kadulle ja autojen päälle. Puissa on sienitauti, joka kuihduttaa niiden oksankärkiä.

Lisäksi kadulla tehty laaja putkityömaa on katkonut juuria muutamilta puilta. Joitakin puita on poistettu jo aiemmin ja korvattu tammilla. Nyt kaadettavien puiden tilalle istutetaan ensi keväänä uusia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Raisio
puuasiantuntija
Kaupunkiympäristön toimiala
p. 050 5396 208
juha.raisio@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 11.8.202011.8.2020 18:30:41 EESTTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunta kokoontui tiistaina 11.8.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Kaupunkiympäristölautakunnan seuraava kokous on tiistaina 18.8.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme