Mangrove Oy

Mangrove Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Jouni Hämäläinen

Jaa
Mangrove Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty rakennusinsinööri Jouni Hämäläinen (s. 1974). Hän aloittaa tehtävässään 19.1.2023. Mangrove Oy vastaa Mangrove Yhtiöt -konsernin rakennusliiketoiminnasta. Mangrove Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Antti Lundstedt jatkaa Mangrove Yhtiöt -konsernin emoyhtiön toimitusjohtajana sekä Mangrove Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Konsernin hallituksen puheenjohtajana jatkaa Timo Lundstedt.
Jouni Hämäläinen on nimitetty Mangrove Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hämäläisellä on laaja rakennusliiketoiminnan kokemus.
Jouni Hämäläinen on nimitetty Mangrove Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hämäläisellä on laaja rakennusliiketoiminnan kokemus.

Jouni Hämäläisellä on laaja rakennusliiketoiminnan kokemus. Hän on toiminut SRV Rakennus Oy:n palveluksessa vuodesta 2011. Viimeksi hän toimi tuotantojohtajana, jolloin hänen vastuullaan olivat Sisä-Suomen alueen tuotanto, hankinta, rakennuttaminen, suunnittelun ohjaus sekä tarjouslaskenta. Lisäksi Jouni on kuulunut SRV:n Alueet-liiketoimintayksikön johtoryhmään. Aiemmin urallaan Jouni on toiminut Lujatalo Oy:llä vuosina 1999–2011 muun muassa työpäällikkönä ja työnjohtajana.

– Mangrove Oy:n rakennusliiketoiminta on ollut reippaassa kasvussa viimeisten vuosien aikana. Yhtiö on hyvässä tilanteessa vahvalla kohtuuhintaiseen asuntotuotantoon keskittyvällä tilauskannalla, ja tällä hetkellä on rakenteilla 764 asuntoa Turussa, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. Uuden toimitusjohtajan nimityksellä haluamme vahvistaa entisestään toimintamme. Jounilla on pitkä ja laaja kokemus asuntorakentamisesta, ja hän on johtanut menestykkäästi suuria ja vaativia hankkeita. Näihin kuuluvat muun muassa usean sadan asunnon rakentaminen vuosittain, Tampereen Kansi -hanke sekä Ranta-Tampellan asuntohankkeet. Uskon, että hänen johdollaan pystymme edelleen kehittämään rakentamisliiketoimintaamme ja kasvuamme, sanoo Antti Lundstedt.

– Mangroven kasvutarina on vaikuttava ja odotan innolla, että pääsen antamaan panokseni ja kokemukseni yrityksen kehitykseen yhdessä mangrovelaisten ja asiakkaiden kanssa. Myös Mangroven missio kohtuuhintaisten ekologisten kotien rakentajana on arvojeni mukainen ja tuo merkityksellisyyttä tehtävään, kertoo Jouni Hämäläinen.

Lisätietoja:

Antti Lundstedt, toimitusjohtaja, Mangrove Yhtiöt Oy, p. 050 572 5200, antti.lundstedt@mangrove.fi

Avainsanat

Kuvat

Jouni Hämäläinen on nimitetty Mangrove Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hämäläisellä on laaja rakennusliiketoiminnan kokemus.
Jouni Hämäläinen on nimitetty Mangrove Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hämäläisellä on laaja rakennusliiketoiminnan kokemus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Mangrove Oy
Ruukinkatu 2-4
20540 Turku

050 471 7597https://www.mangrove.fi/

Mangrove on vuonna 1994 perustettu kotimainen asumiseen erikoistunut perheyritys. Yritys on keskittynyt ympäristön hyvinvointia ja kestävää kehitystä tukevien kohtuuhintaisten asuntojen rakennuttamiseen, rakentamiseen ja omistamiseen. Yritys rakentaa ja rakennuttaa omistus-, asumisoikeus- ja vuokrakoteja yksityishenkilöille sekä toimii KVR-rakennuttaja- ja hankeyhteistyökumppanina kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille. Mangrove toimii Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla sekä Länsi-Suomen alueella. Konsernin emoyhtiö on Mangrove Yhtiöt Oy, ja siihen kuuluvat mm. Mangrove Oy, Mangrove Rakennuttaja Oy ja Mangrove Asumisoikeus Oy. Mangroven liikevaihto vuonna 2021 oli noin 47 miljoonaa euroa, ja vuoden 2022 liikevaihtoennuste on 60 miljoonaa euroa. www.mangrove.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mangrove Oy

Uudelle Lamminrahkan alueelle etsitään jo asukkaita – haku Kuurankatu 2:n ASO-asuntoihin alkaa syyskuussa1.9.2022 12:02:00 EEST | Tiedote

Mangrove Asumisoikeus Oy:n asumisoikeuskohde Kuurankatu 2 Kangasalla valmistuu arviolta helmikuussa 2024. Syyskuussa alkavassa haussa on tarjolla 67 erikokoista kerrostaloasuntoa. Energiatehokkaassa kohteessa on käytössä uudentyyppinen hybridilämmitysjärjestelmä, ja asukkaiden käytettävissä on yhteiskäyttöauto. Valmistuessaan Lamminrahkan alue täydentää palveluillaan myös Itä-Tampereen palvelutarjontaa, ja Lamminrahkan kouluun tullaan ottamaan oppilaita yli kuntarajojen.

Mangrove Asumisoikeus Oy rakennuttaa Tampereelle ensimmäiset asumisoikeusasunnot – taloyhtiöiden oma aurinkovoimala tuottaa käyttösähkön koteihin13.1.2022 08:30:00 EET | Tiedote

Mangrove Asumisoikeus Oy:n ensimmäinen asumisoikeuskohde tuo pitkästä aikaa Tampereen Koivistonkylän alueelle uutta asuntotarjontaa. Maalämmön ja aurinkosähkön ansiosta energian käytön kustannukset kohteessa ovat tavallista matalammat. Samalla Ilokkaanpuisto on Euroopan ensimmäinen etätuotetusta aurinkosähköstä energiansa saava asuinalue.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme