ManpowerGroup

ManpowerGroup on nimitetty 2014 World’s Most Ethical Company® -listalle

Jaa

ManpowerGroup on nimitetty 2014 World’s Most Ethical Company® -listalle, maailman eettisimpien yritysten joukkoon. ManpowerGroup on toimialansa ainoa yritys, joka on saanut tunnustuksen neljänä peräkkäisenä vuotena.

Tunnustuksen myöntänyt Ethisphere Institute on riippumaton, yritysetiikan ja hyvän hallintotavan edistämiseen keskittyvä tutkimuslaitos.The World’s Most Ethical Companies -tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka kehittävät eettistä johtajuutta ja toimintatapaa. Tunnustuksen saaneet yritykset ymmärtävät, millaisessa vuorovaikutussuhteessa yrityksen eettisyys, maine, arkipäiväinen toiminta ja brändi ovat suhteessa eri sidosryhmiin. Sijoittajat, lainsäätäjät, asiakkaat ja työntekijät odottavat, että eturivin yritykset noudattavat toiminnassaan korkeita eettisiä periaatteita sekä panostavat hyvän hallintotavan kehittämiseen.

ManpowerGroupin pääjohtaja Jeff Joerres iloitsee jo neljättä kertaa saadusta tunnustuksesta: ”Olemme ylpeitä henkilöstöstämme ja tavastamme tehdä työtämme.  Menestyksemme perustuu meistä saatuihin kokemuksiin. Siksi henkilöstömme on joka päivä toimittava eettisesti, vastuullisesti ja sopusoinnussa arvojemme kanssa.”

ManpowerGroup pitää liiketoiminnassaan kiinni kirkkaasta arvopohjasta ja toimintaperiaatteista: kunnioitamme jokaista yksittäistä työntekijää ja hänen osaamistaan sekä työn merkitystä yksilön elämässä. Kun henkilöstö voi hyvin, kehittyy työssään ja saa toteuttaa itseään, syntyy yrityksiä ja yhteiskuntaa hyödyttävää hyvinvointia. Yhtiö on sitoutunut edistämään myös heikommassa työmarkkina-asemassa olevien työnhakijoiden työllistymistä, yhteistyössä asiakkaidensa, julkisen ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Eettinen ja yhteiskuntavastuullinen toiminta ovat tärkeitä tekijöitä yhtiön menestykselle. Vuonna 2013 CSR Europe palkitsi myös Suomen yhtiön monimuotoisen työllistämisen edistämisestä. 30 Euroopan maassa järjestetyssä yritysvastuukilpailussa palkinto myönnettiin innovatiivisista, ei-kaupallisten toimijoiden kanssa toteutetuista yhteistyöhankkeista, jotka ovat auttaneet ratkaisemaan yhteiskunnallisia ongelmia ja tuoneet liiketoiminnallista hyötyä yrityksille. Lisätietoa CSR Europen kilpailusta: http://www.fibsry.fi/fi/european-csr-award-yritysvastuukilpailu

ManpowerGroup on Suomessa yksi monimuotoisuussitoumuksen ensimmäisistä allekirjoittajista. Lisätietoa: http://www.fibsry.fi/fi/monimuotoisuusverkosto/monimuotoisuusverkoston-jasenet/jasenten-hyvat-kaytannot-2/2-uncategorised/248-palkkatuettu-henkilostovuokraus

Tietoa Etisphere Institutesta

The Ethisphere® Institute on riippumaton, yritysetiikan ja hyvän hallintotavan edistämiseen keskittyvä tutkimuslaitos.The World’s Most Ethical Companies -tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka kehittävät eettistä johtajuutta ja toimintatapaa. Etispehre julkaisee myös EM -lehteä sekä tuottaa työkaluja eettisen johtajuuden ja hyvän hallintotavan tarkistamiseksi ja verifioimiseksi. Lisätietoa osoitteessa: www.ethisphere.com .

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Wilén, johtaja, markkinointi ja sidosryhmäsuhteet
ManpowerGroup
Mika.Wilen@manpowergroup.fi Puh. 041 455 2970

Tietoja julkaisijasta

ManpowerGroup
ManpowerGroup
Porkkalankatu 20
00180 HELSINKI

020 1700 100https://www.manpowergroup.fi
Maailman johtava innovatiivisten henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen tuottaja ManpowerGroup tunnetaan toimialan pioneerina, jonka perustehtävä on säilynyt muuttumattomana: tarjota yksilöille mielenkiintoisia työmahdollisuuksia, urapolkuja ja hyvinvointia ja yrityksille osaavaa työvoimaa, joka auttaa niitä saavuttamaan omat tavoitteensa. 80 maassa toimiva yhtiö työllistää vuosittain yli 3,4 miljoonaa ihmistä. ManpowerGroup on viimeiset kymmenen vuotta ollut maailman talousfoorumin strategisena kumppanina jakamassa näkemyksiään työmarkkinoiden tulevaisuudesta ja konsultoimassa yrityksiä ja julkista sektoria työmaailman ekosysteemiin vaikuttavissa muutoksissa. Vuonna 2011 yhtiö julkisti Davosin talousfoorumissa Human Age -käsitteen, jossa talentismi korvaa kapitalismin: keskiössä on ihminen ja hänen osaamisensa, jonka saatavuudesta työnantajat kilpailevat jatkossa yhä vahvemmin. Uudella aikakaudella voittajina selviytyvät ne yritykset, jotka pystyvät houkuttelemaan, kehittämään ja hyödyntämään riittävästi osaavaa työvoimaa ja samalla toimimaan tarpeeksi ketterästi jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja markkinoiden myllerryksessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ManpowerGroup

ManpowerGroupin työmarkkinabarometri: suomalaisten työnantajien työllistämisaikeet pessimistisiä koronakriisin keskellä9.6.2020 05:30:00 EESTTiedote

HELSINKI 9.6.2020. ManpowerGroupin työmarkkinabarometri vuoden 2020 kolmannelle vuosineljännekselle on julkaistu tänään. Barometrin tulosten perusteella työllistämisaikeet heikkenevät merkittävästi heinä-syyskuulle. Henkilöstömäärän muutoksen saldoluku on -6, mikä on heikoin tulos sen jälkeen, kun tutkimusta alettiin Suomessa tehdä vuonna 2012. Rekrytointiaikeet heikkenevät 12 prosenttiyksikköä edellisestä vuosineljänneksestä ja 14 prosenttiyksikköä vuodentakaisesta. Puolet työnantajista sanoo Covid-19:n vaikuttaneen kielteisesti liiketoimintaan; puolet myös arvioi, että rekrytointi palaisi ennalleen aikaisintaan 10 kuukauden kuluttua.

ManpowerGroupin työmarkkinabarometri: suomalaisten työnantajien työllistämisaikeet pitävät pintansa10.3.2020 05:00:00 EETTutkimus

HELSINKI 10.3.2020. ManpowerGroupin työmarkkinabarometri vuoden 2020 toiselle vuosineljännekselle on julkaistu tänään. Barometrin tulosten perusteella työllistämisaikeet säilyvät kohtalaisen toiveikkaina myös huhti-kesäkuussa. Henkilöstömäärän muutoksen saldoluku on positiivinen kaikilla tutkituilla toimialoilla. Vahvimmat työllistämisaikeet raportoidaan tällä kertaa rahoitus- ja vakuutusalalta (+18) sekä majoitus- ja ravitsemistoiminnasta (+16). Alueista parhaassa vedossa on Etelä-Suomi, jossa indikaattori on +9.

Työmarkkinabarometri: työnantajien rekrytointiaikeet pysyvät ennallaan6.8.2019 00:00:00 EESTTiedote

ManpowerGroupin työmarkkinabarometrin mukaan suomalaiset työnantajat arvioivat palkkaavansa työvoimaa tasaiseen tahtiin seuraavan vuosineljänneksen aikana. Toimialoista teollisuus, rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöala sekä liike-elämän palvelut ennustavat suurinta työvoiman kasvua. Suomi on kuitenkin jakautunut voimakkaasti kahtia, ja lännessä tilanne näyttäytyy työnhakijoille erittäin hyvänä. Itä-Suomessa työllisyysodotukset ovat puolestaan miinuksella ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme