Mäntsälän Yrityskehitys Oy

Mäntsäläläinen Juha Leinonen on valittu Mäntsälän Yrityskehityksen uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

Juha Leinonen aloittaa Mäntsälän Yrityskehityksen toimitusjohtajana elokuussa, pitkäaikaisen toimitusjohtajan Harri Karin jäädessä eläkkeelle syyskuun alussa.

Diplomi-insinööri Leinonen on työskennellyt aiemmin teollisuudessa muun muassa tuotepäällikkönä ja tuotekehityspäällikkönä. Mäntsälän Yrityskehitykseen Leinonen siirtyy Hyvinkäällä toimivan Teknologiakeskus TechVillan toimitusjohtajan tehtävästä.

Uudessa tehtävässään hän mainitsee ketteryyden, joustavuuden ja hyvän yhteistyön olevan sellaisia teemoja, joista haluaa pitää kiinni ja edistää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mäntsälän Yrityskehitys Oy
Sepäntie 3
04600 Mäntsälä

0400414544http://www.yrityskehitys.net

Mäntsälän Yrityskehitys Oy, kotoisammin MYK, on kuntaomisteinen elinkeinoyhtiö. Palvelemme yrityksiä ja yrittäjiä kokonaisvaltaisesti, yrityksen perustamisesta, sijoittumiseen ja muutostilanteisiin. Tutustu Mäntsälän toimitiloihin ja tontteihin: 

https://www.yrityskehitys.net/toimitilat-ja-tontit/tontit-alueittain

Invest In Mäntsälä’s mission is to help companies locate in Mäntsälä and to develop the local economy. We sell and market commercial plots owned by the Municipality of Mäntsälä. Try our plot calculator, which also serves you in English. Invest In Mäntsälä maintains a database of available private business premises as well as local companies.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mäntsälän Yrityskehitys Oy

Mäntsälän työttömyysaste edelleen alhainen Uuteenmaahan verrattuna5.5.2021 00:01:00 EEST | Tiedote

Mäntsälän työttömyysaste oli maaliskuun lopussa 8,6 %, kun se koko Uudellamaalla oli 13,2 %. Vuotta aiemmin Mäntsälän maaliskuun lopun työttömyysaste oli 8,0%. Yli 50-vuotiaiden ja alle 25 vuotiaiden työttömyysaste on laskenut, pitkäaikaistyöttömien määrä on hieman noussut. Mäntsälän työttömyysaste on edelleen alhainen verrattuna muuhun Uuteenmaahan. Inkoossa ja Pornaisissa oli 0,1 % alhaisempi työttömyysaste kuin Mäntsälässä. Mäntsälässä työttömiä työnhakijoita oli maaliskuun lopussa 872 ja viime vuonna vastaavana ajankohtana heitä oli 801.Työttömien luvuissa on mukana lomautetut. Avoimia työpaikkoja oli 129, mikä on 15 enemmän kuin helmikuussa, mutta vähemmän kuin vuotta aiemmin (194). Uusia yrityksiä perustettiin Mäntsälään huhtikuun loppuun mennessä 45. Samana ajanjaksona rekisteristä poistui 15 yritystä. Työttömyystilanne 31.3.2021, suluissa helmikuu Työttömyysaste 8,6 % (8,8 %) Alle 25- vuotiaat 96 kpl (99 kpl) Yli 50 – vuotiaat 366 kpl (377 kpl) Pitkäaikaistyöttömät 300 kpl (276

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme