Mäntsälän Yrityskehitys OyMäntsälän Yrityskehitys Oy

Mäntsälän Yrittäjänaisten puheenjohtaja vaihtui ja Vuoden Salli 2021 valittiin

Jaa
Kuvassa Mäntsälän Yrittäjänaisten nykyinen puheenjohtaja Kati Rintakorpi onnittelemassa Vuoden Sallia Marjo Havurinnettä
Kuvassa Mäntsälän Yrittäjänaisten nykyinen puheenjohtaja Kati Rintakorpi onnittelemassa Vuoden Sallia Marjo Havurinnettä

Mäntsälän Yrittäjänaisilla oli tapahtumarikas ja juhlantäyteinen vuosikokouspäivä lauantaina 23.10. Alkuillan kokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja seuraavalle vuodelle 2022. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin paikallisen Fenno Optiikan yrittäjä Tuula Eloranta, joka on pitkäaikainen Yrittäjänaisten aktiivijäsen.

Nykyinen puheenjohtaja Kati Rintakorpi sai kiitosta työstään Yrittäjänaisten kärjessä ja hänen aktiisista otettaan jäädään varmasti kaipaamaan, hänen muuttaessaan Mäntsälästä Lounais-Suomeen.

Mäntsälän Vuoden Naisyrittäjä eli Vuoden Salli 2021


Päivä huipentui ikäihmisten vuokratalona tunnetun Hirvitalon ravintolassa pidettyyn juhlaan, jossa julkistettiin vuoden 2021 Salli, kiinteistönvälitysliike Marjokodin Marjo Havurinne. Marjo on saanut asiakkailtaan kiitosta laaja-alaisesta asiantuntijuudesta, täsmällisyydestä ja sydämellisyydestä. Juhlissa mukana olleilta satoi samansuuntaisia kommentteja ja kiitoksia.

Vuoden Salli Marjo oli selkeästi liikuttunut tunnustuksestaan. Kiitospuheessaan hän kertoi, kuinka asiakkaiden elämän suurissa tilanteissa mukana oleminen ei aina ole yhtä juhlaa. Varsinkin menneenä 1,5 vuotena joukossa on ollut myös surullisia kodista luopumisia, koska korona on vaikuttanut ihmisten elämään monin tavoin. Hohdokkaanakin pidetty ammatti vaatii siis tekijältään monenlaisia taitoja, joita Vuoden Sallilta ainakin löytyy.

Onnittelut MYKin ja Mäntsälän kunnan puolesta Vuoden Sallille kävi antamassa Mäntsälän Yrityskehityksen yrityspalvelupäällikkö Irina Patrikainen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa Mäntsälän Yrittäjänaisten nykyinen puheenjohtaja Kati Rintakorpi onnittelemassa Vuoden Sallia Marjo Havurinnettä
Kuvassa Mäntsälän Yrittäjänaisten nykyinen puheenjohtaja Kati Rintakorpi onnittelemassa Vuoden Sallia Marjo Havurinnettä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Mäntsälän Yrityskehitys Oy
Sepäntie 3
04600 Mäntsälä

0400414544http://www.yrityskehitys.net

Mäntsälän Yrityskehitys Oy, kotoisammin MYK, on kuntaomisteinen elinkeinoyhtiö. Palvelemme yrityksiä ja yrittäjiä kokonaisvaltaisesti, yrityksen perustamisesta, sijoittumiseen ja muutostilanteisiin. Tutustu Mäntsälän toimitiloihin ja tontteihin: 

https://www.yrityskehitys.net/toimitilat-ja-tontit/tontit-alueittain

Invest In Mäntsälä’s mission is to help companies locate in Mäntsälä and to develop the local economy. We sell and market commercial plots owned by the Municipality of Mäntsälä. Try our plot calculator, which also serves you in English. Invest In Mäntsälä maintains a database of available private business premises as well as local companies.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mäntsälän Yrityskehitys Oy

Palvelun laatu ja erityisosaaminen korostuivat Mäntsälän Vuoden Yrittäjien valinnoissa1.11.2021 14:51:49 EET | Tiedote

Mäntsälän Yrittäjien, Mäntsälän Yrityskehityksen sekä Mäntsälän kunnan valitsemat Vuoden Yrittäjät palkittiin palkintogaalassa Saaren Kartanon Lusikkalinnassa menneenä lauantaina 30.10. Palkintoja jaettiin kolmessa kategoriassa: Vuoden Yrittäjä, Vuoden Yksinyrittäjä ja Vuoden Nuori Yritys. Tämän vuoden valinnoissa korostuivat yrittäjien ja yritysten erikoisosaaminen sekä palvelun erinomainen laatu.

Mäntsälässä on välitön yhteistyön henki23.8.2021 00:01:00 EEST | Tiedote

Mäntsälän Yrityskehityksessä elokuun alussa aloittanut toimitusjohtaja Juha Leinonen jatkaa positiivisin mielin MYK:n keulassa. Juha on viettänyt edeltäjänsä Harri Karin kanssa aikaa niin toimistossa kuin kentälläkin. Verkostoituminen, ihmisten tapaaminen ja kuulumisten vaihtaminen on iso osa työtä. Yrittäjyyttä eletään, eikä sieltä saatua niin sanottua hiljaista tietoa ja yhteyksiä vaihdeta läpsystä. Kohta on pari viikkoa vilahtanut MYK:ssä, ja sinä aikana olen tavannut paljon mäntsäläläisiä yrittäjiä, kunnan henkilöstöä ja muita kumppaneita. Päällimmäisenä tunnelmana on ollut aito ja välitön yhteistyön henki, joka kaikissa kohtaamisissa on ollut. Mäntsälän malli on siis muutakin kuin pelkkää puhetta -täällä tuntuvat kaikki tekevän töitä samojen tavoitteiden puolesta organisaatiorajoista riippumatta, toteaa Juha. Mäntsälässä on tänä vuonna puhaltaneet uudet tuulet ja useita päättäjiä, virkamiehiä ja vaikuttajia on vaihtunut. Edeltäjät ovat tehneet hyvää työtä ja hyväksi havaittuja toi

Mäntsälän työttömyysaste edelleen alhainen Uuteenmaahan verrattuna5.5.2021 00:01:00 EEST | Tiedote

Mäntsälän työttömyysaste oli maaliskuun lopussa 8,6 %, kun se koko Uudellamaalla oli 13,2 %. Vuotta aiemmin Mäntsälän maaliskuun lopun työttömyysaste oli 8,0%. Yli 50-vuotiaiden ja alle 25 vuotiaiden työttömyysaste on laskenut, pitkäaikaistyöttömien määrä on hieman noussut. Mäntsälän työttömyysaste on edelleen alhainen verrattuna muuhun Uuteenmaahan. Inkoossa ja Pornaisissa oli 0,1 % alhaisempi työttömyysaste kuin Mäntsälässä. Mäntsälässä työttömiä työnhakijoita oli maaliskuun lopussa 872 ja viime vuonna vastaavana ajankohtana heitä oli 801.Työttömien luvuissa on mukana lomautetut. Avoimia työpaikkoja oli 129, mikä on 15 enemmän kuin helmikuussa, mutta vähemmän kuin vuotta aiemmin (194). Uusia yrityksiä perustettiin Mäntsälään huhtikuun loppuun mennessä 45. Samana ajanjaksona rekisteristä poistui 15 yritystä. Työttömyystilanne 31.3.2021, suluissa helmikuu Työttömyysaste 8,6 % (8,8 %) Alle 25- vuotiaat 96 kpl (99 kpl) Yli 50 – vuotiaat 366 kpl (377 kpl) Pitkäaikaistyöttömät 300 kpl (276

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme