K-kauppiasliitto

Mari Lindén K-kauppiaiden valtakunnalliseen luottamustehtävään

Jaa
Keravalainen Neste K Alikeravantien kauppiasyrittäjä Mari Lindén on valittu valtakunnallisen K-Liikenneasemat-ketjun johtokuntaan. Luottamustehtävässä hän pääsee tuomaan oman alueensa kauppiaiden näkemystä koko ketjun kehittämiseen.

Mari Lindén on toiminut K-kauppiasyrittäjänä nykyisessä kauppapaikassaan marraskuusta 2009 alkaen. ”Olen ikäni työskennellyt tällä alalla. Ensimmäinen työpaikkani liikenneasemalla oli Neste K Linnatuuli Janakkalassa vuonna 1994. Vuoden päästä matka jatkui Rajahovin ja Pirkanhovin kautta Vantaalle Neste K Keimolaan, jossa viihdyin viisi vuotta”, hän kertoo. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Lindén ehti työskennellä myös Keskon aluepäällikkönä neljä vuotta.

”Yhteisten asioiden hoitaminen ja koko ketjun kehittäminen on ollut minulle aina tärkeää”, Lindén toteaa. Luottamuskauppiastyönsä lisäksi hän on toiminut kauppiaiden ja Keskon yhteisissä suunnitteluryhmissä, joissa ketjua kehitetään yhteistuumin.

Lisätietoja:

Mari Lindén, puh 040 312 2004, mari.linden@nestek.fi 

 

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, jonka jäseniä ovat 1 100 K-kauppiasyrittäjää. K-kauppiasliiton perustehtävänä on K-kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen sekä jäsentensä yhteisten etujen ajaminen.

K-ketjuilla (K-Citymarket, K-Supermarket K-Market, Neste K, K-Rauta, Intersport) on ketjun K-kauppiaista koostuva johtokunta, joka kehittää ketjun strategiaa, konseptia ja toimintaperiaatteita yhteistyössä Keskon ketjuyksikön kanssa.

 

 

 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

K-kauppiasliitto
K-kauppiasliitto
Työpajankatu 12
00580 HELSINKI

010 530 10https://www.k-kauppiasliitto.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta K-kauppiasliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme