Jyväskylän yliopisto

Marja-Leena Laakso ja Henrik Kunttu jatkavat Jyväskylän yliopiston vararehtoreina

Jaa

Rehtori Keijo Hämäläinen on 31.8.2021 valinnut Jyväskylän yliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi professori Marja-Leena Laakson ja tutkimuksesta ja innovaatiotoiminnasta vastaavaksi vararehtoriksi professori Henrik Kuntun 1.8.2022 alkavalle korkeintaan viisivuotiselle toimikaudelle.

Jyväskylän yliopiston johtosäännön mukaan rehtori päättää vararehtorien lukumäärästä ja työnjaosta.

Koulutuksesta vastaava vararehtori, professori Marja-Leena Laakso työskenteli aiemmin kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan dekaanina. Hän on lapsi- ja kehityspsykologian professori.

Tutkimus- ja innovaatiotoiminnasta vastaava vararehtori, fysikaalisen kemian professori Henrik Kunttu toimi ennen vararehtorikauttaan matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan dekaanina. Kunttu tunnetaan matalan lämpötilan kemian ja fysiikan sekä nanofotoniikan asiantuntijana.

”Viimeisten vuosien aikana nykyiset vararehtorit ovat tehneet erinomaista työtä edistäessään yliopistotasoisesti sekä tutkimus- ja innovaatiotoimintaa että koulutuksemme laatua ja uusiutumista. Yhteiskunnan odotukset yliopistolle ovat tulevaisuudessa yhä kasvavat ja kunnianhimoisiin tavoitteisiin pääseminen onnistuu tässä tilanteessa parhaiten samalla yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneella rehtoritiimillä”, rehtori Keijo Hämäläinen toteaa.

Lisätietoja:

Rehtori Keijo Hämäläinen, puh. 040 6800 215, keijo.hamalainen@jyu.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme