Vesitaito Group Oy

Marjaana Kuisma ja Antti Virkkunen Vesitaito Groupin tytäryhtiöiden johtoon

Jaa

Energia- ja elinkaarisuunnittelun kasvava asiantuntijayritys Vesitaito vahvistaa operatiivista johtoaan henkilöstövaihdoksilla. Yritysryppään perustaja Heikki Virkkunen siirtyy emoyhtiö Vesitaito Group Oy:n toimitusjohtajaksi 1.11.2021 alkaen. Samalla Insinööritoimisto Vesitaito Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Marjaana Kuisma ja Vesitaito Konsultointi Oy:n toimitusjohtajana Antti Virkkunen.

Heikki Virkkunen näkee henkilöstövaihdokset luonnollisena jatkumona yhtiön kehittyessä.

”Olemme voimakkaasti kasvava asiantuntijayritys, ja toimitusjohtajanimitysten myötä operatiivinen johtomme vahvistuu entisestään. Samalla selkeytämme toimintaamme ja palveluitamme eri asiakassegmenteille. Emoyhtiön toimitusjohtajana voin aikaisempaa paremmin keskittyä yhtiön kasvun ja kehittymisen edellytysten parantamiseen,” hän sanoo.


Energiaselvitysten laadinnan markkinajohtaja Suomessa

Vesitaito on energiasuunnittelun ja elinkaariajattelun edelläkävijä Suomessa. Yhtiössä laaditaan vuosittain noin 5000 energiaselvitystä ja -todistusta. Hiilijalanjälkilaskentaa tehtiin viime vuonna noin 300 kohteeseen, mutta sen merkitys tulee väistämättä kasvamaan.

”Ilmastotavoitteet kiristyvät kaiken aikaa, ja sen myötä esimerkiksi uudisrakennusten ilmastovaikutusten selvittäminen koko elinkaaren ajalta tulee yleistymään. Ilmastoselvitys tulee olemaan rakennusluvan edellytys energiaselvityksen rinnalla. Asiantuntijamme ovat Suomen huippuja energialaskennassa, mikä luo erinomaisen pohjan myös hiilijalanjälkilaskennalle. Rakentamisen ja asumisen merkitys ilmastonmuutoksen hillitsemisessä on merkittävä, ja on hienoa, että voimme omalla asiantuntemuksellamme kehittää alan vastuullisuutta,” Marjaana Kuisma sanoo.

Vesitaito Group Oy

Lisätiedot: Marjaana Kuisma, toimitusjohtaja, Insinööritoimisto Vesitaito Oy, p. 0207 350 595.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Heikki Virkkunen
Heikki Virkkunen
Lataa
Marjaana Kuisma
Marjaana Kuisma
Lataa
Antti Virkkunen
Antti Virkkunen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vesitaito Group Oy
Haarlankatu 4 B
33230 Tampere

0207 888 161https://vesitaito.fi/

Vesitaito Groupin muodostavat Insinööritoimisto Vesitaito Oy ja Vesitaito Konsultointi Oy. Yhtiöt työllistävät yhteensä 18 energia- ja elinkaarilaskennan asiantuntijaa. Vesitaito Group tarjoaa energia-, elinkaari- ja hiilijalanjälkilaskennan asiantuntijapalveluita ja konsultointia rakennusliikkeille, talotehtaille, rakennuttajille sekä valtiolle ja kunnille. Yhtiön kotipaikka on Tampere. www.vesitaito.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.