Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Marjaniemen jalankulkusillan korjaustyö haittaa liikennettä Itäväylällä Viilarintien ja Marjaniementien välillä

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Itäväylällä Viilarintien ja Marjaniementien välisellä osuudella itäänpäin menevillä kaistoilla 29.10.- 31.12.2019.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden avulla

Moottoriajoneuvot: Haittaa itäänpäin ajettaessa. Käytössä on kaksi ajokaistaa itään

Polkupyörät: Itäväylän (ja metroradan) ylittävä Marjaniemen jalankulkusilta on kokonaan suljettu, kiertotie Marjaniementien sillan kautta

Jalankulkijat: Itäväylän (ja metroradan) ylittävä Marjaniemen jalankulkusilta on kokonaan suljettu, kiertotie Marjaniementien sillan kautta

Joukkoliikenne: Haittaa itäänpäin ajettaessa. Käytössä on kaksi ajokaistaa itään

Urakoitsija VRJ ETELÄ-SUOMI oy pahoittelee jalankulkusillan korjaustöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vastaava työnjohtaja Markku Rasinkangas, p. 041 5177 641, VRJ Etelä-Suomi Oy

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaivopuiston rannan kesäkokeilu päättyy elokuun puolivälissä12.8.2020 16:10:26 EESTTiedote

Etelä-Helsingin Merisatamanrannan ja Ehrenströmintien liikenteen väliaikaisjärjestelyt lopetetaan 14.8.2020. Kesäkokeilun myötä kävelijät ja pyöräilijät saivat enemmän tilaa sujuvaan liikkumiseen. Alueen yritykset ovat kuitenkin antaneet kokeilusta enemmän kritiikkiä kuin kiitosta sekä havainnointien mukaan liikkujat ovat kulkeneet kokeilualueella vakituisten liikennejärjestelyiden mukaisesti.

Kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 11.8.202011.8.2020 18:30:41 EESTTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunta kokoontui tiistaina 11.8.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Kaupunkiympäristölautakunnan seuraava kokous on tiistaina 18.8.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme