ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue ProComin uudeksi puheenjohtajaksi

Jaa

Viestinnän ammattilaisten järjestö ProCom on vuosikokouksessaan 25.11. valinnut hallituksensa uudeksi puheenjohtajaksi Maria Mrouen. Mroue siirtyy Messukeskuksesta DEN Groupin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ensi vuoden alusta.

Maria Mroue
Maria Mroue

Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin kuusi viestintäalan vaikuttajaa: Tero Huovinen, Milttonin Senior Advisor, Investor Relations and Communication, professori Pekka Isotalus Tampereen yliopistosta, viestintäjohtaja Anna Könönen Plan International Suomesta, Bayer Nordicin viestintä-, yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtaja Kati Nyman, Communiction Lead Leena Rantasalo VTT:ltä sekä viestintäjohtaja Verna Vuoripuro Reaktorilta.

ProComin hallituksessa jatkavat TietoEVRY:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kia Haring, Startup-yrittäjä, EEX:n Head of Movement Elisa Kitunen, ulkoministeriön viestintäjohtaja Mikko Koivumaa sekä Veronmaksajain Keskusliiton viestintäjohtaja Antti Oksanen. ProCom ry:n ja oy:n toimitusjohtajana toimii FT Elina Melgin.

”ProComin tehtävänä on varmistaa, että viestintäala ja viestinnän ammattilaisten osaaminen kehittyvät muuttuvan yhteiskunnan mukana entistä vahvemmin kohti vastuullisuutta. Uuteen hallitukseen on saatu erittäin tasokasta viestintä- ja markkinointiosaamista”, puheenjohtaja Maria Mroue iloitsee.

ProComin hallituksen kokoonpanossa huomioidaan alan laaja toimintakenttä yrittäjistä ministeriöiden viestintäjohtoon. Tavanomainen hallitusjäsenyys kestää kaksi vuotta ja haku on avoin kaikille ProComin jäsenille sekä tuleville jäsenille.

”Tänä vuonna painotimme hallitushaussa vastuullisuutta, taloudellista osaamista, diversiteetti- ja inkluusio-osaamista ja tutkimusten sekä datan hyödyntämistä viestinnässä. Olen erittäin motivoitunut johtamaan näin pätevää hallitusta kohti ProComin uutta missiota: maailman vastuullisinta viestintäkulttuuria”.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Elina Melgin, puh. 040 8211688 tai
ProComin puheenjohtaja Maria Mroue, puh. 050 3934974

Kuvat

Maria Mroue
Maria Mroue
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry
ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5, 2. krs.
00130 HELSINKI

+358 (0)9 135 7775http://www.procom.fi

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on Euroopan vanhimpiin kuuluva viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on 2 700 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – viestinnän asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä, konsultteja ja opiskelijoita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

Mediakutsu Poikkeuksellinen viestintä -kirjan julkistamistilaisuuteen – teoksessa mukana Venäjän hyökkäystä Ukrainaan käsittelevä organisaatioviestinnän artikkeli7.6.2022 08:09:27 EEST | Kutsu

Yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa opiskelumateriaalina laajasti käytetyn ProComma Academic -kirjasarjan vuoden 2022 teoksen teema on ajankohtainen: poikkeuksellinen viestintä. Kirja julkistetaan ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n webinaarissa 9.6.2022 kello 9–10.30 Median edustajat ovat tervetulleita linjoille.

ProCom palkitsi pakotteisiin osallistuneet yritykset ja kolme asiantuntijaa2.6.2022 17:00:00 EEST | Tiedote

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on myöntänyt Vuoden viestintäteko -palkinnon kaikille niille yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat nopeasti tuominneet Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan. Vaikeassa tilanteessa yritykset ovat pyrkineet löytämään ratkaisuja, joilla on voitu varmistaa arvojen mukainen toiminta ja Venäjällä toimivien työntekijöiden turvallisuus. Vuoden viestintäteolla ProCom haluaa kannustaa yrityksiä ja niiden johtajia rohkeaan mielipiteenilmaisuun sekä vastuulliseen ja arvojen mukaiseen toimintaan yhteiskunnallisissa kysymyksissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme