MessukeskusMessukeskus

MarkkinointiKollektiivin uusi koti on Messukeskus

Jaa

Messukeskuksessa rakennetaan jatkossa Suomen parasta markkinointia, sillä markkinoinnin ammattilaisten verkosto MarkkinointiKollektiivi tuo kuukausittaiset tapahtumansa Pasilaan.

MarkkinointiKollektiivin kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista.
MarkkinointiKollektiivin kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista.

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, johon kuuluu yli 13 000 markkinointiosaamisen kehittämisestä kiinnostunutta alan ammattilaista eri puolilta Suomea. Verkosto järjestää yhdessä kumppaneidensa kanssa koulutuksia, teematapahtumia ja mentorointiohjelmia sekä tuottaa sisältöjä omaan markkinointiaiheiseen blogiin ja podcastiin.

Verkoston kuukausittaiset jäsentapahtumat järjestetään vuoden 2020 alusta Messukeskus Siivessä Pasilassa. Kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista, ja niissä pohditaan markkinoinnin ajankohtaisia aiheita ja ratkotaan alaa puhuttavia haasteita.

– MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin markkinointialan osaajien yhteisö ja Messukeskus taas Suomen suurin ja tunnetuin tapahtumamarkkinoinnin osaaja ja alusta Suomessa. Yhteistyö on luontevaa ja varmasti molemmille osapuolille hedelmällistä, sanoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

– Toivomme yhteistyömme MarkkinointiKollektiivin kanssa siivittävän molemmin puolin uusia, innovatiivisia ideoita markkinoinnin ja kasvun saralle, sanoo Mroue.

– MarkkinointiKollektiivin ytimessä on alan ihmisten kohtauttaminen toistensa kanssa ja keskustelun herättäminen sekä päivän polttavista aiheista että ikivihreistä teemoista. On etuoikeus saada MarkkinointiKollektiivin kuukausitapahtumille koti Messukeskuksesta, jossa fasiliteetit ovat todellakin kunnossa, sanoo MarkkinointiKollektiivin kumppanuuksista vastaava Marica Thorén.


MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin markkinoijien yhteisö, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta maailman paras maa markkinoinnissa. Kollektiivi kohtauttaa markkinoinnin ammattilaisia sekä alaan liittyviä ideoita verkkoyhteisön lisäksi kymmenissä erilaisissa live-tapahtumissa ja koulutuksissa sekä tuottaa paljon sisältöjä markkinoinnin tiimoilta.
www.mkollektiivi.fi

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Tarjoamme tuloksellisiin kohtaamisiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Tiloissamme järjestetään vuosittain noin 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joissa vierailee 1,2 miljoona kävijää. | Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä

www.messukeskus.com, IG: @messukeskus, #messukeskus


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

MarkkinointiKollektiivi, Head of Partnerships Marica Thorén, puh. 040 675 8908, marica@mkollektiivi.fi

Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com. Digipäällikkö Anna M. Lehto, puh. 050 369 9886, anna-lehto@messukeskus.com.

Kuvat

MarkkinointiKollektiivin kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista.
MarkkinointiKollektiivin kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkailuajoneuvoalalla hyvä syke17.1.2020 08:30:00 EETTiedote

Matkailuajoneuvolla liikkuminen ja lomailu on kasvussa. Ajoneuvomatkailun etuja ovat erityisesti liikkumisen ja olemisen vapaus, soveltuvuus kaikenlaisiin elämäntilanteisiin sekä ympäristölle vähäisempi kuormitus lento- ja risteilymatkustamiseen verrattuna. Lisäksi nykyaikainen suunnittelu mahdollistaa ympärivuotisen ja mukavan liikkumisen. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa ajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17.– 19.1. Messukeskuksessa Helsingissä.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa puhutaan alan vastuullisuudesta ja tulevaisuuden trendeistä17.1.2020 07:55:00 EETTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtuma PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic tuo esille alojen tulevaisuutta ja nykyhetkessä vaikuttavia trendejä. Ääneen pääsevät erityisesti vastuulliset tuotantomenetelmät ja materiaalit, sekä tulevaisuuden työnantajat. Tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020.

AJONEUVOMATKAILU ON NYT TRENDIKÄSTÄ – UUTUUDET ESILLÄ HELSINGIN CARAVAN-MESSUILLA15.1.2020 16:31:20 EETTiedote

Matkailuautolla, -vaunulla tai retkeilyautolla matkustamisesta on omatoimimatkailun myötä tullut entistä suositumpaa. Nyt ei enää körötellä autojonoissa vaan nautitaan matkustamisen vapaudesta vaikkapa talvella Lofooteilla surffausmatkalla perheen kanssa. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa matkailuajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17. – 19.1.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Matkamessujen Lomamatkaennuste 2020: Suomalaisen matkailijan löytää ranta- tai kaupunkilomalta ulkomailta tai kotimaasta luonnon keskeltä15.1.2020 09:30:00 EETTiedote

Suomalaiset suunnittelevat vuonna 2020 matkoja kotimaankohteisiin, sekä Ruotsiin, Viroon ja Etelä-Euroopan kohteisiin. Rantalomille suunnataan aiempaa useammin ja kaupunkilomat ulkomailla säilyttävät asemansa, mutta myös kotimaan kaupunkikohteet kiinnostavat. Matkustamiseen aiotaan käyttää aiempaa enemmän rahaa vuonna 2020. Matkamessut on avoinna yleisölle Helsingissä Messukeskuksessa 17.−19.1.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme