MessukeskusMessukeskus

MarkkinointiKollektiivin uusi koti on Messukeskus

Jaa

Messukeskuksessa rakennetaan jatkossa Suomen parasta markkinointia, sillä markkinoinnin ammattilaisten verkosto MarkkinointiKollektiivi tuo kuukausittaiset tapahtumansa Pasilaan.

MarkkinointiKollektiivin kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista.
MarkkinointiKollektiivin kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista.

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, johon kuuluu yli 13 000 markkinointiosaamisen kehittämisestä kiinnostunutta alan ammattilaista eri puolilta Suomea. Verkosto järjestää yhdessä kumppaneidensa kanssa koulutuksia, teematapahtumia ja mentorointiohjelmia sekä tuottaa sisältöjä omaan markkinointiaiheiseen blogiin ja podcastiin.

Verkoston kuukausittaiset jäsentapahtumat järjestetään vuoden 2020 alusta Messukeskus Siivessä Pasilassa. Kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista, ja niissä pohditaan markkinoinnin ajankohtaisia aiheita ja ratkotaan alaa puhuttavia haasteita.

– MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin markkinointialan osaajien yhteisö ja Messukeskus taas Suomen suurin ja tunnetuin tapahtumamarkkinoinnin osaaja ja alusta Suomessa. Yhteistyö on luontevaa ja varmasti molemmille osapuolille hedelmällistä, sanoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

– Toivomme yhteistyömme MarkkinointiKollektiivin kanssa siivittävän molemmin puolin uusia, innovatiivisia ideoita markkinoinnin ja kasvun saralle, sanoo Mroue.

– MarkkinointiKollektiivin ytimessä on alan ihmisten kohtauttaminen toistensa kanssa ja keskustelun herättäminen sekä päivän polttavista aiheista että ikivihreistä teemoista. On etuoikeus saada MarkkinointiKollektiivin kuukausitapahtumille koti Messukeskuksesta, jossa fasiliteetit ovat todellakin kunnossa, sanoo MarkkinointiKollektiivin kumppanuuksista vastaava Marica Thorén.


MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin markkinoijien yhteisö, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta maailman paras maa markkinoinnissa. Kollektiivi kohtauttaa markkinoinnin ammattilaisia sekä alaan liittyviä ideoita verkkoyhteisön lisäksi kymmenissä erilaisissa live-tapahtumissa ja koulutuksissa sekä tuottaa paljon sisältöjä markkinoinnin tiimoilta.
www.mkollektiivi.fi

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Tarjoamme tuloksellisiin kohtaamisiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Tiloissamme järjestetään vuosittain noin 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joissa vierailee 1,2 miljoona kävijää. | Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä

www.messukeskus.com, IG: @messukeskus, #messukeskus


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

MarkkinointiKollektiivi, Head of Partnerships Marica Thorén, puh. 040 675 8908, marica@mkollektiivi.fi

Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com. Digipäällikkö Anna M. Lehto, puh. 050 369 9886, anna-lehto@messukeskus.com.

Kuvat

MarkkinointiKollektiivin kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista.
MarkkinointiKollektiivin kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme