Kustannusosakeyhtiö Otava

Marko Silventoinen Otavan Kirjapainon toimitusjohtajaksi

Jaa

Viestintätekniikan insinööri AMK Marko Silventoinen on nimitetty Otavan Kirjapaino Oy:n toimitusjohtajaksi ja Kustannusosakeyhtiö Otavan johtajiston jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään 5.2.2018. Silventoinen seuraa tehtävässä Minna Kokkaa, joka siirtyy Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtajaksi.

Marko Silventoinen
Marko Silventoinen

Marko Silventoisella on pitkä ja monipuolinen osaaminen kirjapainoalalta. Hän on työskennellyt mm. Hansaprintissä tuotantopäällikkönä vuodesta 2007 asti. Silventoisella on vahva kokemus graafisesta alasta asiakkaiden, henkilöstön sekä aineistojen tuotannon kautta lopputuotteista.
 
”Marko tuo meille pitkän kokemuksensa myötä juuri sitä osaamista ja johtamista, jota muuttuvassa kirjapainotoiminnassa ja kirja-alalla tarvitaan”, sanoo Kustannusosakeyhtiö Otavan toimitusjohtaja Pasi Vainio.
 
”Otavan Kirjapaino on hieno ja perinteikäs kirjapaino, jossa on aina tehty laadukkaita kirjoja. Otan innostuneena vastaan uuden tehtäväni kirjapainon johtajana. On upeaa päästä johtamaan modernia painotaloa ja työskentelemään osaavan henkilökunnan kanssa”, Silventoinen sanoo.

Lisätietoja:
Pasi Vainio toimitusjohtaja Kustannusosakeyhtiö Otava 050 032 9591 pasi.vainio@otava.fi
Marko Silventoinen 050 317 5946 marko.silventoinen@icloud.com

 
 
Otava-konserni on Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Konsernin emoyhtiö on Otava Oy. Konsernin liiketoiminta-alueita ovat Kirjat, Lehdet, Kauppa ja Uudet liiketoiminnat. Kirjat-liiketoimintaan kuuluvat Kustannusosakeyhtiö Otava, Kustannusosakeyhtiö Moreeni, Like Kustannus Oy ja Otavan Kirjapaino Oy. Lehdet-liiketoiminnan muodostaa Otavamedia Oy, johon kuuluu myös Otavamedia OMA. Kauppa-liiketoiminnan muodostaa Suomalainen Kirjakauppa Oy. Uusiin liiketoimintoihin kuuluvat mm. Otavan uudet liiketoiminnat Oy, NettiX Oy ja Ampparit Oy.

Kuvat

Marko Silventoinen
Marko Silventoinen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme