S-Pankki Oyj

Markus Lahtinen nimitetty S-Pankin johtoryhmän jäseneksi

Jaa

S-Pankin hallitus on nimittänyt Pankkiliiketoiminnan myyntijohtajan Markus Lahtisen konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.5.2021 alkaen.

Markus Lahtinen
Markus Lahtinen

Markus Lahtinen aloittaa S-Pankin konsernin johtoryhmän jäsenenä toukokuussa. Lahtinen on johtanut S-Pankin Pankkiliiketoiminnan myyntiä kesäkuusta 2020 lähtien.

”Markus on kehittänyt Pankkiliiketoiminnan myyntiä tuloksellisesti ja olen tyytyväinen, että myynti on jatkossa edustettuna suoraan konsernin ylimmässä johdossa. S-Pankista on kasvanut täyden palvelun pankki S-ryhmän asiakasomistajille, ja tuoreiden tutkimusten mukaan meillä on Suomen tyytyväisimmät pankkiasiakkaat”, S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula sanoo.

Markus Lahtinen on innoissaan uusista tehtävistään. Ennen S-Pankkiin siirtymistään Lahtinen toimi kaupallisena johtajana teleoperaattori Teliassa.

”Viimeisen vuoden aikana olen tutustunut monipuolisesti pankkitoimintaan, ja näen pankki- ja operaattoritoimialojen välillä paljon yhtäläisyyksiä”, Markus Lahtinen kertoo.

”Haluamme olla ykköspankki yhä useammalle asiakkaallemme. S-Pankilla on samaan aikaan sekä vahva panostus mobiilipalveluihin että kattava alueellinen palveluverkosto, mikä on ehdoton kilpailuetu.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Markus Lahtinen
Markus Lahtinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

010 768 011http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

S-Pankki tuo markkinoille listaamattomiin yhtiöihin sijoittavan rahaston25.5.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Moni sijoittaja hyötyisi sijoitustensa hajauttamisesta perinteisten omaisuusluokkien, kuten osake- ja korkosijoitusten, ulkopuolelle. Listattuihin yhtiöihin verrattuna pörssin ulkopuolisiin yhtiöihin sijoittaminen on kuitenkin työläämpää. Uusi erikoissijoitusrahasto tarjoaa kätevän väylän pääomasijoituksiin, joka on auki myös muille kuin suurille institutionaalisille sijoittajille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme