Destia Oy

Markus Salmela aloittaa hankekehitysjohtajana 2.9.

Jaa

DI Markus Salmela (48) on nimitetty hankekehitysjohtajaksi Destiaan. Hän aloittaa tehtävässään 2.9.2019.

Markus Salmela
Markus Salmela

Uudessa roolissaan Markus Salmelan tehtäviin kuuluvat Destian hankekehityksen liiketoiminnan ja toimintamallin kehittäminen sekä kumppaniverkostojen luominen Destian hankekehitykseen. Salmelan tavoitteena on kehittää Destian kiinteistö- ja kaupunkikehityshankkeita yhdessä muiden destialaisten ja kumppanien kanssa.

– Olen iloinen, että Markus aloittaa Destiassa ja tuo mukanaan vahvan ja laaja-alaisen kokemuksen ja osaamisen kiinteistökehittämisen saralta työyhteisöömme, sanoo Destian Palvelukonseptit ja kaupunkikehitys -liiketoimintaryhmästä vastaava johtaja Timo Räikkönen.

Destialle Salmela siirtyy GSP Group Oy:stä, jossa hän on toiminut Kiinteistökehityksestä vastaavana liiketoimintajohtajana elokuusta 2017. Ennen siirtymistään GSP Groupille Salmela työskenteli pitkään NCC:llä mm. kiinteistökehittämisen ja projektijohtamisen tehtävissä. Uransa alkuvaiheessa Salmela oli SRV yhtiöiden palveluksessa.

– Todella innostuneena otan haasteen vastaan ja lähden kehittämään Destian strategian mukaisesti kiinteistö- ja kaupunkikehityshankkeita yhdessä alan muiden osaajien ja kumppanien kanssa, perustuen osaltaan Destian syvälliseen infran tajuun, Salmela kommentoi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Liiketoimintaryhmän johtaja Timo Räikkönen, puh. +358 40 5152231
Hankekehitysjohtaja Markus Salmela, puh. +358 50 325 5465

Kuvat

Markus Salmela
Markus Salmela
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö. Toteutamme asiakkaillemme, yhteiskunnalle ja ihmistä varten huomisen infraa. Luomme kestävälle perustalle kaupunkirakentamisen innovaatioita ja älykkäitä infraratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää. Yli 1 600 tositoimijamme ainutlaatuinen infran taju tekee huomisen infrasta totta. Palvelumme kattavat infran koko elinkaaren suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 550. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Maanteiden talvihoitokausi on alkanut – reaaliaikainen tieto ja ennakointi onnistumisen ytimessä3.10.2019 14:50:00 EESTTiedote

Hämärät pakkasaamut käynnistävät maanteiden talvihoitokauden suurimmassa osassa Suomea. Destia hoitaa omilla urakka-alueillaan auraukset, liukkauden torjunnan ja valaistuksen vuorokauden ympäri. Alkavissa urakoissa otetaan nyt käyttöön uusi urakointimalli, uusia digitaalisia ratkaisuja ja tienkäyttäjille avoimet WhatsApp-ryhmät tiedonjakoa varten. Väylän määrittelemät laatuvaatimukset ohjaavat kunnossapitotyötä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme