Pirkanmaan ELY-keskus

Maskipakko palaa myös Pirkanmaan ELY-keskuksen joukkoliikenteeseen

Jaa

Pirkanmaan joukkoliikenteen maskipakko on luonteva jatke Nysse-liikenteessä 3.12.2021 voimaan astuneelle käytännölle.

Pirkanmaan ELY-keskus on linjannut, että myös ELY-keskuksen hankkimaan seudulliseen joukkoliikenteeseen palautetaan maskipakko 9.12.2021 alkaen. Tampereen kaupunkiseudun Nysse-liikenteessä maskipakko astui uudelleen voimaan 3.12.2021 alkaen.

Maskipakko koskee 12 vuotta täyttäneitä matkustajia. Maskipakosta voivat poiketa vain sellaiset matkustajat, jotka eivät terveytensä vuoksi voi käyttää maskia.

Palauttamalla maskipakko myös Pirkanmaan ELY-keskuksen toimivalta-alueen seudulliseen joukkoliikenteeseen pyritään koronavirustartuntojen leviämistä maakunnassa estämään entistä tehokkaammin. Maskipakko on luonteva jatke Nysse-liikenteen käytännölle varsinkin, kun matkustusaika seutuliikenteessä usein on lähiliikennettä pidempi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yksikön päällikkö Harri Vitikka, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 316
Joukkoliikenneasiantuntija Jukka-Pekka Vallius, Pirkanmaan ELY-keskus,
p. 0295 021 324

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme