Vaasan kaupunki - Vasa stad

Maskisuositus kouluissa poistuu

Jaa

Maskisuositus poistuu oppilailta ja opiskelijoilta Vaasan peruskouluissa, lukioissa ja Vamialla 20.4. alkaen. Ratkaisu perustuu Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän 20.4. tekemään päätökseen.

Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmä päätti kokouksessaan 20.4.2022, että Pohjanmaalla siirrytään välittömästi noudattamaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) kansallista suositusta eli maskisuositus poistuu oppilailta.

Vaasan kaupungin henkilökunnan maskisuositus jatkuu vielä huhtikuun loppuun saakka.

Oppilaiden ja opiskelijoiden Vaasan peruskouluissa, lukioissa ja ammatillisessa oppilaitoksessa Vamiassa ei siis enää tarvitse käyttää maskia. Suosituksen päivityksestä huolimatta jokainen voi oman harkintansa mukaan edelleen käyttää maskia niin halutessaan.

Koronakoordinaatioryhmä kuitenkin muistuttaa edelleen käsihygienian ja etäisyyksien pitämisen tärkeydestä.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme