Uudenmaan ELY-keskus

Mästartunneln i Alberga i Esbo stängs för natten 17.–18.2. kl 00.00–04.30

Dela
Omväg via Åbovägen och Mäkkyläallén.
Omväg via Åbovägen och Mäkkyläallén.

I Mästartunneln i Alberga i Esbo båda tunnelrören stängs mellan klockan 00.00 och 04.30 natten till torsdag (17.–18.2). Tunneln stängs för på grund av testning av teknisk utrustning.

Under tiden då tunneln är stängd dirigeras trafiken till en omväg via Åbovägen och Mäkkyläallén.  

Nyckelord

Kontakter

NTM-centralen, underhållsansvarig Henri Aaltonen, 050 390 2431

Bilder

Omväg via Åbovägen och Mäkkyläallén.
Omväg via Åbovägen och Mäkkyläallén.
Ladda ned bild

Om

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 B 5. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

NTM-centralerna är statliga myndigheter som främjar den regionala utvecklingen genom att sköta statsförvaltningens uppgifter och utveckling. NTM-centralerna sköter uppgifter i anslutning till näringar, arbetskraft, kunnande samt trafik och infrastruktur samt miljö och naturresurser. NTM-centralerna utvecklar och stöder ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbar välfärd.

Följ Uudenmaan ELY-keskus

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uudenmaan ELY-keskus

Planutkast har utarbetats för förbättrings av riksväg 4 mellan Ring I - Ring III och Luftbron planskild anslutning12.2.2021 08:19:58 EETTiedote

Lahtisleden (rk4) är en av de viktigaste infartsvägarna i huvudstadsregion. Vägen är tidvis kraftig överbelastad och trafik förorsaka bullerolägenheter. Cirka 13 500 nya lägenheter och cirka 2000 nya arbetsplats kommer att planläggas inom Malm flygplatsens område, vilket kommer att kräva att en ny planskild anslutning byggas. Närings-, trafik- och miljöcentralen i Nyland (NTM-centralen) och Helsingfors stad utarbetar vägplaner och gaturitningar för att stödja detaljplanen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum