MessukeskusMessukeskus

Matkamessut 2023 avataan tammikuussa kolmen vuoden tauon jälkeen

Jaa

Helsingin Messukeskuksessa voidaan tammikuussa taas pitkästä aikaa kokea kansainvälistä matkailutunnelmaa ja elämyksiä, saada konkreettisia etuja ja vinkkejä sekä haastatella asiantuntijoita yli 60 maasta kasvotusten. Vuosien odotuksen jälkeen messuista odotetaan erittäin vilkkaita. Matkamessut järjestetään samanaikaisesti Caravan-messujen kanssa 20.–22.1.2023 (ammattilaispäivä 19.1.).

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen. Matkailun elpyminen pandemian jälkeen on alkanut ripeästi ja alan tapahtuman odotetaan virittävän nyt suuren yleisön matkakuumeen ennennäkemättömän korkealle tasolle. Matkamessut on kävijöille päivämatka maailman ympäri jo itsessään. Siellä voi tutustua matkakohteisiin ja kulttuuriin sekä saada vinkkejä reiteistä messutarjousten ja makuelämysten lisäksi.

Matkamessujen partnerimaana jatkaa jo vuodelle 2021 lupautunut Kreikka. Yhteistyötä jatketaan Kreikan kansallisen matkailuorganisaation ja Matkamessujen molemminpuolisesta toiveesta. 

Suomen matkailualan liitto SMALin selvityksen mukaan Kreikka nousee jo tänä vuonna jälleen suomalaisten suosituimmaksi lomakohteeksi. 

”Olemme iloisia yhteistyön jatkumisesta. Kreikka on jo pitkään ollut suomalaisten suosituimpia kohteita, ja maan matkailumahdollisuuksien laajempaa esittelyä on toivottu jo aikaisemmin”, sanoo Matkamessujen liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen.  

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ammattitapahtuma, jota edeltää Matka Workshop Day 18.1.2023 -ostotapahtuma, jossa sadat yritykset käyvät kauppaa ennalta vahvistetuissa lyhyissä tapaamisissa. Torstai 19.1.2023 on varsinainen ammattilaispäivä ohjelmineen, kun taas perjantaina on suunniteltu sisältöä opiskelijoita silmällä pitäen. Matkailu-, majoitus- ja tapahtuma-alan työpaikkoja esittelevät Tulevaisuuden työnantajana profiloituneet yritykset.

Kreikan lukuisat saaret ja kulttuurikohteet halutaan kokea   

Ensi tammikuun Matkamessuilla Kreikka näkyy ja kuuluu. Partnerimaan statuksella oleva kohde esittäytyy niin osastoilla monien kreikkalaisten toimijoiden voimin kuin tapahtuman ohjelmassa.  

”Olemme ylpeitä siitä, että Kreikka on Matkamessujen partnerimaa ja tapahtuma päästään toteuttamaan viimeinkin tammikuussa 2023. Suomi ja muut Pohjoismaat ovat Kreikan matkailulle tärkeitä, ja haluamme että yhä useammat matkailijat pääsisivät tutustumaan kohteisiimme. Turvallisuus, aitous ja kreikkalainen ruokakulttuuri ovat tärkeitä syitä sille, miksi suomalaiset vierailevat Kreikassa myös jatkossa”, sanoo Kreikan valtion matkailutoimiston Pohjoismaiden ja Baltian johtaja Pavlos Mourmas. 

Lisätietoja: Messukeskus viestintä, Anu-Eveliina Mattila, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com, 050 555 6183. Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa samanaikaisesti Caravan-messujen kanssa 20.–22.1.2023 (ammattilaispäivä 19.1.). Kansainvälinen matkailun ostotapahtuma Matka Workshop Day 18.1.2023 ja ammattilaispäivä 19.1.2023. 

www.matkamessut.fi | @MatkaTravelFair I #Matkamessut #matka2023   

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessut 2023 -ohjelmassa uusimmat kohdevinkit, kulttuuria ja vastuullisuusasiaa2.12.2022 14:30:54 EET | Tiedote

Pohjoismaiden suurimman matkailualan tapahtuman Matka 2023 -ohjelman julkistus on aloitettu tapahtuman nettisivuilla. Ohjelmassa nousee uusia tuulia matkakohteista viimeisen kolmen vuoden ajalta sekä värikkäitä esityksiä ympäri maailman. Matkamessujen partnerimaa Kreikka on näyttävästi esillä ohjelmassa. Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.1.2023 (ammattilaispäivä 19.1.23).

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee upeat rakennetut moottoripyörät25.11.2022 14:13:47 EET | Tiedote

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee kolmen vuoden tauon jälkeen MP 23 moottoripyörämessujen yhteydessä rakennettuja moottoripyöriä, jotka kisaavat neljässä sarjassa. Näyttelyyn voi ilmoittaa moottoripyöriä ja mopoja vuoden loppuun asti. Tapahtuma on ainutlaatuinen ja ainoa rakennettujen moottoripyörien tapahtuma, joka järjestetään tässä mittakaavassa kaupallisen tapahtuman yhteydessä Euroopassa. MP 23 -messut järjestetään 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme