Stena Line

Matkustajat pääsevät mukaan Stena Linen uudelle lauttalinjalle Suomesta Ruotsiin

Jaa
Huhtikuun 1. päivästä lähtien autoilijat, moottoripyöräilijät ja jopa pyöräilijät ovat voineet matkustaa Stena Linen uudella Hanko–Nynäshamn-linjalla. Uusi reitti on osa Stena Linen pyrkimyksiä vahvistaa asemaansa Itämeren alueella. Ensimmäiset kuukaudet reitti oli omistettu pelkästään tavaraliikenteelle, mutta nyt – mukavasti pääsiäisen ja kesäsesongin alla – matkustajat pääsevät mukaan.
M/F Urd -alus. Kuva: Stena Line.
M/F Urd -alus. Kuva: Stena Line.

Urd-alus on kulkenut Stena Linen uudella reitillä Hangon ja Nynäshamnin välillä helmikuun alusta alkaen. Ensimmäiset kaksi kuukautta se on ollut vain tavaraliikenteelle. Huhtikuun 1. päivästä alkaen kaikki ajoneuvolliset matkustajat – olipa kyseessä auto, moottoripyörä, pyörä – ovat voineet matkustaa linjalle Suomen ja Ruotsin väliä. Asuntovaunut ovat myös tervetulleita! Reitin avautuminen matkustajille on iloinen uutinen monille, jotka haluavat vierailla ystäviensä ja sukulaistensa luona pääsiäisen ja kesäsesongin aikaan.

Tällä hetkellä lähtöjä on joka toinen päivä kumpaankin suuntaan, mutta jo toukokuun lopussa reitille tulee uusi lautta, Urdin sisaralus Stena Gothica. Tämän jälkeen lähtöjä on päivittäin kummastakin satamasta.

Hanko on perinteinen kesäkaupunki, joka sijaitsee vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä sekä Turusta että Helsingistä. Merimatka kestää 13 tuntia illan ja yön aikana, minkä ansiosta matka on sujuva ja mukava matkustajille. Urd-laivalla on mukavia hyttejä myös lemmikkinsä mukaan haluaville sekä buffettiravintola, laivamyymälä, baari ja muita rentouttavalle matkalle tarpeellisia palveluja.

Urd- ja Stena Gothica ovat RoPax-lauttoja, joiden kapasiteetti on 1 600 kaistametriä ja 186 matkustajaa. Uusi linja on yksi monista Stena Linen tekemistä strategisista vahvistuksistaItämeren alueella, jossa se on halunnut kasvaa asiakkaidensa kanssa.

Lyhyesti Hanko–Nynäshamn-reitistä:

  • Käynnistyi 1.2.2022
  • Autoilijat, moottoripyöräilijät ja pyöräilijät pääsevät mukaan 1.4.2022 alkaen
  • Tällä hetkellä kolme lähtöä viikossa kumpaankin suuntaan
  • Päivittäiset lähdöt kahdella lautalla alkavat toukokuun 2022 lopussa
  • Reitillä kulkee Urd-alus ja toukokuun alusta myös Stena Gothica, joiden kummankin kapasiteetti on 1 600 kaistametriä ja 186 matkustajaa
  • Matka-aika 13 tuntia

Lisätietoja:

Stena Line -konsernin lehdistöpalvelu

+46 31 85 85 32, press@stenaline.com

Kuvat

M/F Urd -alus. Kuva: Stena Line.
M/F Urd -alus. Kuva: Stena Line.
Lataa
Stena Gothica -alus. Kuva: Stena Line.
Stena Gothica -alus. Kuva: Stena Line.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stena Line

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme