Espoon kaupunki - Esbo stad

Mattby servicepunkt stängs 1.4 – Alberga och Esboviken har redan stängts

Dela

Mattby servicepunkt, som är belägen på servicetorget i Iso Omena, stängs onsdag 1.4.2020. Tidigare har Esbo stad stängt servicepunkterna i Alberga och Esboviken. Stadens övriga tre servicepunkter betjänar som vanligt, liksom de digitala kanalerna.

Alberga servicepunkt stängdes 17.3.2020, eftersom den är belägen i Sellobiblioteket, som stängdes, såsom alla andra bibliotek i Esbo.

Esbovikens servicepunkt stängdes torsdag 19.3.2020. Orsaken till stängningen var densamma som nu för Mattby: Esbo stad förbereder sig på detta sätt på att stödja e-tjänster och andra servicepunkter med hjälp av den personal som frigörs.

Servicepunkterna som fortsätter att hålla öppet finns i Hagalund, Esbo centrum och Kalajärvi. Vi rekommenderar emellertid att kunderna skjuter upp icke-brådskande ärenden och helst tar kontakt per telefon eller chatt. Det allmänna rådgivningsnumret och chattjänsten finns på adressen www.esbo.fi/kundtjänst.

Nyckelord

Kontakter

kundtjänstdirektör Kirsi Remes, tfn 043 824 9071, kirsi.remes@esbo.fi

chef för kundtjänster Anna-Maija Aalto, tfn 040 507 9083, anna-maija.aalto@esbo.fi

Om

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Esbo är en ansvarsfull och human föregångare med fem stadscentrum och nätverksstruktur, där det är bra att bo, lära, arbeta och företaga för alla och där invånaren kan påverka på riktigt.

Facebook

Twitter

Följ Espoon kaupunki - Esbo stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Espoon kaupunki - Esbo stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum