Sunborn Live

Maustetytöt ja Pintandwefall tähdittävät Kesärauha-festivaalin ennakkoklubia!

Jaa

Ensi kesänä järjestettävä Kesärauha-festivaali täydentyy ennakkoklubilla! Torstaina 13.6. Dynamossa järjestettävä CLUB KESÄRAUHA tuo päivää ennen varsinaista festivaalia Turkuun hurjassa nosteessa olevan Maustetytöt sekä uutta musiikkia pian julkaisevan indiesuosikin Pintandwefallin.

Club Kesärauha to 13.6. @  Dynamo - livenä Maustetytöt ja Pintandwefall
Club Kesärauha to 13.6. @ Dynamo - livenä Maustetytöt ja Pintandwefall

KESÄRAUHAN ENNAKKOKLUBI PIDETÄÄN DYNAMOSSA TORSTAINA 13.6. 

Kesärauhan ennakkolipunmyynti on yllättänyt järjestäjät niin positiivisesti, että Kesärauha leviää tapahtumaviikolla yhden ennakkoklubin verran Aurajoen toiselle puolelle. Yhtenä suurena lisäpontimena varaslähtöön on myös se, että useita satoja lippuja on myyty Turun ulkopuolelle. Toivotammekin festivaalivieraat etkoilemaan Turkuun jo päivää aiemmin.

Club Kesärauha järjestetään torstaina 13.6. Kesärauhan etkoilla esiintyy tämän hetken kuumin ja puhutuin kotimainen duo MAUSTETYTÖT sekä uutta musiikkia työstävä superenerginen PINTANDWEFALL. Ennakkoklubin luontaisena lokaationa toimii Dynamo, joka on instiuutio Suomen klubi- ja yökerhokartalla. 

Kesärauhan ennakkolipun (yhden tai kahden päivän lipun) ostaneet saavat liput Club Kesärauhaan 10,00e etuhintaan, normaalihinta ilman Kesärauha-lippua on 15,00e. Etuhintaista lipputyyppiä on rajallinen 125 lipun kiintiö. Dynamon ennakkoklubille myydään yhteensä 250 lippua. Club Kesärauhan liput tulevat myyntiin ti 26.2. klo 9.00 Ticketmasterissa.

LISÄTIEDOT:

Festivaalijohtaja: Juha Leinonen / 044 556 6108 juha.leinonen@sunborn.com 

Taiteellinen johtaja: Pietu Sepponen / 044 556 6113 pietu.sepponen@sunborn.com   

Avainsanat

Kuvat

Club Kesärauha to 13.6. @  Dynamo - livenä Maustetytöt ja Pintandwefall
Club Kesärauha to 13.6. @ Dynamo - livenä Maustetytöt ja Pintandwefall
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Live
Sunborn Live
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

http://www.sunborncatering.com/sunborn-live/

Sunborn Live on konsertti- ja tapahtumajärjestäjä, joka tuottaa kovatasoisia live-tapahtumia pääasiassa Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Sunborn Live kuuluu turkulaiseen hotelli-, ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan Sunborn-konserniin, joka tunnetaan mm. Naantalin Kylpylän, Ruissalon Kylpylän, Helsingin Kulttuuritalon ja Logomon Teatron pyörittäjänä. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Loppuunmyyty Kesärauha-festivaali keräsi keskelle kauneinta Turkua 7000 kävijää!16.6.2019 22:07:22 EESTTiedote

Turun Vanhalla Suurtorilla ensimmäistä kertaa järjestetty Kesärauha-festivaali lunasti lupauksensa kesästä ja rauhasta - järjestystyshäiriöt loistivat poissaolollaan ja ihmisten välillä huokui lämmin tunnelma. Kesärauha myi molemmat päivät loppuun ja tapahtuman kävijämäärä oli 7000. Lisärauha, Dynamon loppuunmyyty ennakkoklubi sekä Apollon jatkot mukaan laskettuna festivaali saavutti 10 000 kävijän rajapyykin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme