Best-Caravan OyBest-Caravan OyBest-Caravan Oy

McRent ja Best-Caravan tarjoavat 100 uutta matkailuautoa etätyökäyttöön

Jaa

Koronaepidemian myötä moni on siirtynyt etätöihin kotiin, missä työtehtäviin keskittyminen voi olla haastavaa. Vaihtoehto kotitoimistolle on työhuone matkailuautossa.

Koronaepidemian myötä etätyö on lisääntynyt ja se on jopa suositeltavaa. Töitä voi tehdä mukavasti omalla sohvalla tai keittiön pöydän ääressä. Kotona saattaa kuitenkin olla häiritseviä tekijöitä ja monet arkiaskareet muistuttavat olemassaolostaan. Keskittyminen voi näin herpaantua ja työteho kärsiä.

Best-Caravan Oy on huolissaan yrittäjien jaksamisesta ja haluaa auttaa kotimaisia yrityksiä selviämään vaikeiden aikojen yli. Yhdessä McRentin kanssa Best-Caravan tarjoaa yrittäjien käyttöön 100 tuliterää matkailuautoa jopa kuukaudeksi yhden viikon hinnalla. Vuokrakulut ovat vähennyskelpoisia verotuksessa.

Matkailuauto tarjoaa mainiot puitteet etätyön tekemiselle ja liikkuvassa työssä työskenteleville. Matkailuautossa voi välttää ihmiskontaktit ja sieltä löytyy kaikki tarvittava keittiötä, WC:tä, suihkua ja makuuhuonetta myöten. Matkailuautolla pääsee myös liikkumaan toimipisteestä toiseen, mikäli työ näin edellyttää. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa antaa:

Tuula Haverinen
Vuokrauspäällikkö
044 745 5554
tuula.haverinen@bestcaravan.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Best-Caravan Oy
Best-Caravan Oy
Avainkierto 11
05840 Hyvinkää

http://www.bestcaravan.fi

Best-Caravan on Euroopan neljänneksi suurin matkailuajoneuvoratkaisuja ja palveluita tarjoava yritys. Toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Oulussa, Tamperella ja Turussa. Liikevaihto oli vuonna 2019 hieman yli 50 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Best-Caravan Oy

Hymer-konsernin lippulaivan Niesmann+Bischoffin maahantuonti Best-Caravanille25.4.2019 15:33:35 EESTTiedote

Best-Caravanin tuoteperhe täydentyy Hymer-Groupin Niesmann+Bischoff matkailuautoilla. Euroopan johtava matkailuajoneuvoja valmistava Erwin Hymer Group -konserni laajentaa merkkivalikoimaansa Suomessa. Suomen merkittävin matkailuajoneuvoketju Best-Caravan Oy aloittaa konsernin “lippulaiva” Niesmann+Bischoff maahantuonnin mallivuodesta 2020 alkaen. Uuden edustuksen ensimmäisiä ajoneuvoja odotetaan Best-Caravanilla saapuvaksi elokuussa 2019.

Best-Caravan Oy uudistaa hallintoaan 1.5.2019 alkaen18.4.2019 14:27:16 EESTTiedote

Suomen merkittävin matkailuajoneuvoketju Best-Caravan Oy uudistaa hallintoaan. Yrityksen pääomistaja Lasse Sorvari siirtyy syrjään toimitusjohtajan tehtävästä ja ottaa vetovastuun myynnin kehityksestä. Yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Marko Niskanen ja hallituksen puheenjohtajana aloittaa Terho Kalliokoski. Yhtiön omistussuhteisiin ei muutoksilla ole vaikutusta, tarkoituksena on ainoastaan vahvistaa eri osa-alueiden toimintaa ammattitaitoisella ja motivoituneella henkilöstöllä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme