Business Tampere

MEDIAKUTSU 3.10.: Rapid Tampere -haasteet julki Hiedanrannan Stream Startup Festivaaleilla

Jaa

Rapid Tampere -yhteistyökiihdyttämö on nyt innovaatiohaasteiden esittelyvaiheessa. Suomalaisen teollisuuden kansainvälisessä kärjessä toimivien Sandvikin, Kalmarin, Carunan ja Valmetin haasteet esitellään Stream Startup Festivaaleilla Hiedanrannassa, Tampereella, osana laajempaa, isojen ja pienten yritysten välistä yhteistyötä käsittelevää ohjelmakokonaisuutta.

Kansainvälinen kumppanihaku haasteiden ratkomiseen jatkuu lokakuun loppuun asti.

Rapid Tampereen innovaatiohaasteet kumpuavat yritysten toiminnan ajankohtaisesta arjesta. Haasteisiin etsitään teknologioita globaalisti. Innovaatioyritys Vertical tuo marraskuussa Tampereelle kolmestakymmenestä viiteenkymmeneen kasvuyritystä niitä ratkomaan. Haasteet liittyvät muun muassa työturvallisuuteen, sensoriteknologiaan ja koneoppimiseen.

Tule kuulemaan lisää! 

Aika: 3.10.2019 klo 10
Paikka: Stream-tapahtuman päälava, Hiedanranta, Tehdaskartanonkatu 38, 33900 Tampere

Tapahtuman verkkosivu: streamfestival.org

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rapid Tampere kiihdyttämöohjelma:
Lars Melakoski, Vertical.vc
p. +358 50 323 8819
lars@vertical.vc
http://rapidtampere.com

Stream Startup Festival -tilaisuuteen liittyvät tiedustelut:
Alexandra Santos
Co-founder & CEO, Stream Startup Festival
p. +358 40 824 36 35
http://streamfestival.org/

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme