Kauppakamari

Mediakutsu: Arctic Business Forumissa 11.– 12.4. keskustellaan Arktisesta rautatiestä ja startupeista

Jaa

Lapin kauppakamarilla on ilo kutsua median edustajat Arctic Business Forum 2018 – tapahtumaan Kemissä 11.–12.4.

Foorumissa aiheina ovat tänä vuonna investoinnit, kilpailukyky ja startupit Arktisella alueella. Tilaisuus avataan keskiviikkona 11.4. klo 9.00 Kemin kulttuurikeskuksessa. Forumissa julkaistaan myös vuoden 2018 Arctic Business Forum Yearbook 2018, jossa käydään läpi Arktisen alueen investoinnit ja elinkeinoelämän tilanne.

Kaksipäiväisessä foorumissa luodaan suhteita ja verkostoidutaan arktisten alueen toimijoiden kanssa. Tänä vuonna ABF:ssä on mukana mm. Newmark Global Corporate Servicestä, Robert Hess (USA), joka on etsimässä kiinnostavia sijoituskohteita Suomesta ja Arktiselta alueelta. Hess auttaa omassa työssään mm. kasvuyrityksiä laajentamaan kansainvälisille markkinoille.

Arktisesta rautatiestä päästään keskustelemaan The Great Arctic Railway Debate -osiossa, jossa mukana ovat mm. Kirkkoniemen satamanjohtaja Kjell Stokvik (NOR) ja Helsinki-Tallinna - tunnelissa mukana oleva yrittäjä ja startup-asiantuntija Kustaa Valtonen (FIN).
Foorumin vahvistettuja puhujia ovat mm. Suurlähettiläs Harri Mäki-Reinikka (FIN), Economic & Commercial Counselor Kiinan suurlähetystöstä Sun Liwei (CN) ja Arctic Economic Councilista Anu Fredrikson (FIN). Koko ohjelma on nähtävissä liitteessä olevasta ohjelmasta. 

Median ilmoittautuminen tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/ABF_Partner (Maksutiedot kysytään, mikäli haluat hankkia useamman ABF Yearbook 2018 - kirjan)

Arctic Business Forumissa on tavattavissa eri alojen asiantuntijoita, joiden haastattelut olisi hyvä sopia etukäteen. Haastattelupyynnöt: asiamies Viivi Lakkapää, p. 040 511 1696, viivi.lakkapaa@chamber.fi

Median rekisteröityminen Kemin kulttuurikeskuksessa 11.4. klo 8.30 alkaen.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

0505636368http://helsinki.chamber.fi

Viivi Lakkapää
Asiamies, Lapin kauppakamari
viivi.lakkapaa@chamber.fi
+35840 5111 696 
www.arcticbusinessforum.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kauppakamari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme