Helsingin yliopisto

Mediakutsu: FinPharman tutkimuswebinaari keskiviikkona 27.10.

Jaa

Kolmen suomalaisyliopiston yhteisen yhteistyö- ja tutkimusverkoston syyswebinaari tarjoaa laajan kattauksen farmasian tämänhetkisestä tutkimuksesta aina lääkeaineiden löytämisestä ja syövän viruksiin perustuvasta hoidosta lääkitysturvallisuuteen.

Tervetuloa osallistumaan farmaseuttisen lääketutkimuksen kansallisen yhteistyö- ja tutkimusverkoston syyswebinaariin keskiviikkona 27.10. kello 10–16!

Webinaarissa verkoston 12 tutkijaa esittelee tutkimustaan ja sen tuloksia. Esitysten aiheina ovat esimerkiksi lääkemolekyylien löytäminen, syövän hoito viruksia hyödyntämällä, Parkinsonin taudin proteiinipohjainen hoito, verkkokalvon rappeuman hidastaminen sekä lääkitysvirheet ja niiden riskinhallinta.

Seminaariesitykset ovat englanninkielisiä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Syyswebinaarin ohjelma FinPharman verkkosivuilla

Suora ilmoittautumislinkki

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FinPharma on farmaseuttisen lääketutkimuksen kansallinen yhteistyö- ja tutkimusverkosto. Sen muodostavat Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto ja Åbo Akademi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

professori Jari Yli-Kauhaluoma, jari.yli-kauhaluoma@helsinki.fi, puh. 02941 59170, @JYK_Viikki, @finpharma

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Kansainvälisissä yliopistovertailuissa se on ollut toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

 

Tiedeviestinnän asiantuntija Elina Raukko, elina.raukko@helsinki.fi, puh. 050 318 5302, @LifeSciHelsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto hakee oikeutta järjestää terveystieteiden maisterikoulutusta – koulutus vahvistaisi sote-alaa koko Uudellamaalla13.10.2021 12:32:17 EEST | Tiedote

Helsingin yliopisto on jättänyt opetus- ja kulttuuriministeriölle osoitetun hakemuksen koulutusvastuusta terveystieteiden alalle. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy sekä keskeiset pääkaupunkiseudun sote-alan koulutusta tarjoavat ammattikorkeakoulut Metropolia ja Laurea ovat ilmaisseet hankkeelle vahvan kannatuksensa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme