Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Helsingin kaupungin teettämä ulkopuolinen selvitys palkanmaksujärjestelmän hankinnasta ja käyttöönotosta on valmistunut

Jaa
Helsingin kaupunki otti keväällä 2022 käyttöön uuden palkkajärjestelmän, jonka käyttöönotossa ilmenneitä palkanmaksun ongelmia on ratkottu monin tavoin viimeisen vuoden aikana. Pormestari Juhana Vartiaisen syksyllä 2022 tilaama ulkopuolinen selvitys palkanmaksujärjestelmän uudistamisen kokonaisuudesta on nyt valmistunut. Selvitys julkistetaan tiedotustilaisuudessa keskiviikkona 12. huhtikuuta kello 9.30–10.30.

Selvitystä ja sen johtopäätöksiä esittelevät konsultti Johan Matinmikko selvityksen toteuttaneesta liikkeenjohdon konsulttiyritys VALOR Partners Oy:stä sekä pormestari Juhana Vartiainen.

Media on tervetullut seuraamaan tilaisuutta paikan päälle (Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11–13, tapahtumatori) tai Helsinki-kanavalla tarjottavan striimin kautta. Myös median kysymykset striimataan. Lähetyksen päätyttyä medialla on mahdollisuus haastatella pormestaria ja muuta kaupungin johtoa.


Ohjelma kello 9.30–10.30

  • Tilaisuuden avaus, pormestari Juhana Vartiainen
  • Selvityksen keskeiset johtopäätökset, konsultti Johan Matinmikko, VALOR Partners Oy
  • Kaupungin toimenpiteet ja palkanmaksun tilanne nyt, pormestari Juhana Vartiainen
  • Mediakysymykset: vastaamassa pormestari Juhana Vartiaisen lisäksi kansliapäällikkö Sami Sarvilinna, palkanlaskennan vakauttamishankkeen johtaja Kirsti Laine-Hendolin, henkilöstöjohtaja Nina Gros, digitalisaatiojohtaja Mikko Rusama ja taloushallintopalveluliikelaitoksen (Talpa) toimitusjohtaja Anniina Kitula.

Mediailmoittautumiset

Pyydämme median edustajia ilmoittautumaan tiistaihin 11. huhtikuuta kello 15 mennessä osoitteeseen: city.helsinki@hel.fi tai puhelimitse numeroon 09 310 26168. 

Ennakkokysymykset ja haastattelupyynnöt

Etäyhteydellä tilaisuutta seuraavien toimittajien osalta pyydämme toimittamaan kysymykset ennakkoon tiistaihin 11. huhtikuuta kello 15 mennessä: pormestarin erityisavustaja Teresa Salminen, s-posti: teresa.salminen@hel.fi tai puh. 040 865 6961. 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pääkaupunkiseudulla syntyy maailmaa muuttavia innovaatioita6.6.2023 15:01:00 EEST | Tiedote

Pääkaupunkiseudun kaupungit kehittävät ratkaisuja tämän päivän suuriin kestävyyshaasteisiin yhteisellä innovaatio-ohjelmalla. HEVinnovations on Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien yhteinen ohjelma, joka vahvistaa alueen innovaatiotoimintaa ja -verkostoja. Ohjelmaan valitaan vuosittain hankkeita, jotka kehittävät alueen ekosysteemejä, älykkäitä ja kestäviä kaupunkiratkaisuja sekä oppimisympäristöjä ja digitaalisia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme