Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Mediakutsu: Kontulan keskustan arkkitehtuurikilpailun voittaja julkistetaan 4.9.

Jaa

Helmikuussa alkaneen Kontulan ostoskeskuksen ympäristöä koskevan arkkitehtuurikilpailun voittaja julkistetaan perjantaina 4.9. klo 10 alkavassa tilaisuudessa. Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla osoitteessa helsinkikanava.fi.

Medialla on mahdollisuus tulla seuraamaan tilaisuutta paikan päälle Kontulan toimintakeskus Luuppiin. Koska osallistujamäärä on rajoitettu, pyydämme etukäteisilmoittautumista sähköpostitse osoitteeseen liisa.leeve@hel.fi keskiviikkoon 2.9. mennessä.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Tilaisuus alkaa klo 10
  • Avajaissanat, pormestari Jan Vapaavuori, Helsingin kaupunki
  • Kilpailutöiden arvostelu, Trevor Harris, kilpailijoiden valitsema arkkitehtituomari
  • Voittajaehdotuksen julkistus, palkintolautakunnan puheenjohtaja Jarmo Raveala, rakennetun omaisuuden yksikön päällikkö, Helsingin kaupunki
  • Voittajaehdotuksen suunnittelijoiden puhe

Virallinen ohjelma päättyy noin klo 11.

Lisätietoja Kontulan keskuksen ideakilpailusta: www.uuttahelsinkia.fi/fi/mellunkyla/kontulankeskus

Kilpailun järjestivät alueen liikekiinteistöt omistavat yhtiöt. Kilpailuun oli kutsuttu viisi arkkitehtitoimistoa ja kilpailuehdotukset olivat helsinkiläisten kommentoitavina kesäkuussa. Ehdotukset ovat nähtävänä osoitteessa https://kerrokantasi.hel.fi/kontulanostari2020. Alueen suunnittelusta ja jatkosta päätetään erikseen myöhemmin.

Julkaisemme myös tiedotteen kilpailun tuloksista perjantaina 4.9. noin klo 11.

Mediatiedustelut ja ilmoittautumiset

viestintäasiantuntija
Liisa Leeve
Puh. 09 310 20433
liisa.leeve@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Siilo soi Kruunuvuorenrannassa – Öljysäiliö 468:n avoimet ovet korvataan tänä vuonna uudella ääni- ja valoteoksella21.9.2020 11:13:20 EESTTiedote

Kruunuvuorenrannan palkitulla valoteoksella Öljysäiliö 468:lla on perinteisesti syksyisin pidetty noin kolmena viikonloppuna avoimet ovet, jolloin yleisöllä on ollut mahdollisuus päästä säiliön sisälle katsomaan valoteosta. Tänä vuonna avoimet ovet haluttiin kuitenkin koronatilanteen vuoksi korvata teoksella, josta voi nauttia säiliön ulkopuolella.

Uusimaa koronakriisin jälkeen – Työn tekemisen tapojen muutoksella voi olla laajalle kantautuvia vaikutuksia17.9.2020 13:30:00 EESTTiedote

Poikkeuksellisen tilanteen vauhdittamana työmarkkinoiden murros kohti erikoistumista vaativia työtehtäviä nopeutuu. Myös uudenlaisten työn tekemisen tapojen yleistyminen muovaa monia aloja uudelleen. Uusimman Helsingin Seudun Suunnat -julkaisun artikkelissa koronaepidemian vaikutuksia Uudenmaan työllisyyteen ja elinkeinoelämään tarkastelee Uudenmaan ELY-keskuksen tutkija Reino Savolainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme