Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

MEDIAKUTSU: Leikkipuistojen kesäruokailu täyttää 80 vuotta – tervetuloa seuraamaan toimintaa ma 6.6.

Jaa

Maksuton lämmin lounas tarjotaan tänä kesänä noin 40 leikkipuistossa ympäri Helsinkiä. Lounas on tarkoitettu alle 16-vuotiaille 6.6.–10.8.2022 arkipäivisin klo 12.

Leikkipuisto Oravassa Herttoniemessä lauletaan ensi maanantaina yhteinen onnittelulaulu 80-vuotiaalle leikkipuistoruokailulle. Lisäksi ohjelmassa on kasvomaalausta, juhlapinssien tekoa ja leijonabändin lastenlaulukimara.

Media on tervetullut seuraamaan ruokailua klo 11.45 paikan päälle osoitteeseen Karhutie 11, 00800 Helsinki. Paikalla on mahdollisuus haastatella Helsingin kaupungin ruokapalveluasiantuntijoita ja leikkipuiston työntekijöitä.

Pyydämme Leikkipuisto Oravaan saapuvia toimittajia ja kuvaajia ilmoittautumaan perjantaihin 3.6.2022 klo 16 mennessä viestintäasiantuntija Maiju Lehikoiselle, puh. 040 688 6517 tai s-posti: maiju.lehikoinen@hel.fi.

Lisätiedot 80 vuotta täyttävästä leikkipuistoruokailusta uutisestamme.

Lisätiedot leikkipuistojen koko kesätoiminnasta

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Resultaten från den gemensamma ansökan publiceras – stadens gymnasier och Stadin AO populära16.6.2022 11:00:00 EEST | Tiedote

I vårens gemensamma ansökan fick 3 185 studerande en studieplats på något av Helsingfors stads 14 gymnasier och 2 217 studerande en studieplats på det finska yrkes- och vuxeninstitutet Stadin ammatti- ja aikuisopisto (Stadin AO). Namnen på de nya studerande som har antagits till stadens gymnasier och Stadin AO i den gemensamma ansökan publiceras idag den 16 juni.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme