Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Lukuvuoden avajaiset 3.9.2019 – Aalto Day One

Jaa

Aalto-yliopiston kymmenennen lukuvuoden 2019–2020 avajaisia vietetään tiistaina 3.9. klo 13 alkaen Otaniemen kampuksella Espoossa. Toivotamme median edustajat lämpimästi tervetulleiksi! Avajaispäivä on kolmiosainen. Lukuvuoden alkamisen lisäksi Aalto Day One juhlistaa tänä vuonna käyttöön otettua uutta Kauppakorkeakoulua tutustumiskierroksilla klo 15.00, ja vapaamuotoinen Aalto Party -tapahtuma alkaa klo 16.

Lukuvuoden avajaisseremonia alkaa klo 13 Kandidaattikeskuksessa osoitteessa Otakaari 1 F, U2-sali. Lukuvuoden avaa Aalto-yliopiston rehtori Ilkka Niemelä. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan tervehdyksen tuo hallituksen puheenjohtaja Tapio Hautamäki ja juhlapuheen pitää tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen. Avajaisissa jaetaan tunnustuspalkintoja yliopiston opiskelijoille ja henkilöstölle.

Opiskelijat ovat mukana lukuvuoden avajaisten toteutuksessa suunnittelemalla tapahtuman vuosittaisen ilmeen. Lisäksi Aalto-yliopiston opiskelijat juontavat perinteisesti avajaisseremonian. Äänimaailman on suunnitellut professori Ville Pulkki.

Lukuvuoden avauksen jälkeen ohjelma jatkuu klo 15.00 avoimilla ovilla ja opastetuilla kierroksilla Kauppakorkeakoulun tiloissa. Kauppakorkeakouluun siirrytään avajaistilaisuudesta kulkueena noin klo 14.30. Kierrokset alkavat Kauppakorkeakoulun pääaulasta osoitteessa Ekonominaukio 1 (ei annakkoilmoittautumista).

Aalto Party on yliopiston ja ylioppilaskunnan yhdessä järjestämä ja tuo yhteen aaltolaisia rennossa hengessä. Aalto Party alkaa jo perinteiseksi muodostuneella haasteella, jossa ylioppilaskunnan hallitus ja Aalto-yliopiston johto ottavat mittaa toisistaan. Aalto Party pidetään Alvarinaukiolla klo 16 alkaen.

Ilmoittautuminen
Avajaistilaisuus ja Aalto Party on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille, henkilökunnalle, kutsuvieraille ja medialle. Pyydämme medialta ilmoittautumisia etukäteen anu.salmi-savilampi@aalto.fi.

Avajaisten esitykset ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Juhlallisuuksia voi seurata myös verkkolähetyksenä, linkki osoitteessa www.aalto.fi.

Tervetuloa lukuvuoden avajaisiin sekä jatkoille!
 
Lisätietoja:

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, 12 000 opiskelijaa ja 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme