Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Lukuvuoden avajaiset verkkolähetyksenä 1.9.2020 – Aalto Day One

Jaa

Aalto-yliopiston yhdennentoista lukuvuoden 2020–2021 avajaisia vietetään tiistaina 1.9. klo 13.15 alkaen.

Toivotamme median edustajat lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan suoraa verkkolähetystä osoitteessa aalto.fi. Avajaistilaisuutta edeltää erityisesti opiskelijoille suunnattu osuus klo 13.00.

Lukuvuoden avaa Aalto-yliopiston rehtori Ilkka Niemelä. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan tervehdyksen tuo hallituksen puheenjohtaja Olli Kesseli ja juhlapuheen pitää tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko. Avajaisissa jaetaan tunnustuspalkintoja yliopiston opiskelijoille ja henkilöstölle.

Opiskelijat ovat mukana avajaisten toteutuksessa suunnittelemalla tapahtuman vuosittaisen ilmeen. Lisäksi Aalto-yliopiston opiskelijat juontavat perinteisesti avajaisseremonian. Tilaisuuden esitykset ovat pääosin englanniksi.

Tervetuloa lukuvuoden avajaisiin!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anu Salmi-Savilampi, viestintäpäällikkö, puh. 050 464 4585, anu-salmi-savilampi@aalto.fi
Susan Forsblom, tuottaja, puh. 050 571 0526, susan.forsblom@aalto.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopisto. Kohti parempaa maailmaa. Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, 12 000 opiskelijaa ja 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme