Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Miten vauhditetaan innovaatioita, saadaan ruoka riittämään ja tehdään kaupungeista vihreitä? Tervetuloa kestävän kehityksen tiedekonferenssiin 18.–19. toukokuuta!

Jaa

Sustainability Science Days kokoaa kestävän kehityksen asiantuntijat ympäri maailmaa esittelemään uusinta tutkimusta ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Tiedotusvälineet voivat seurata tapahtumaa paikan päällä Otaniemessä tai verkkolähetyksen kautta.

  • Aika: 18.–19. toukokuuta 2022
  • Paikka: Otakaari 1M, Otaniemi, Espoo tai verkkolähetys

Sustainability Science Days on Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston Kestävyystieteen instituutin vuosittain järjestämä Suomen suurin kestävän kehityksen tiedekonferenssi. Tänä vuonna tapahtuma keskittyy globaaleihin systeemitason ratkaisuihin esimerkiksi ruoan, kaupunkien ja hallinnon osalta.

Asiantuntijat keskustelevat muun muassa siitä, miten uudet innovaatiot saataisiin nopeammin kaikkien käyttöön tai minkälaiset uudet ratkaisut ruoan tuotantoketjuissa voisivat parantaa ruokaturvaa. Kahden päivän aikana käsitellään myös lainsäädännön ja koulutuksen roolia ja kaupunkien vihreämpää tulevaisuutta.

Voit tutustua kaksipäiväisen konferenssin teemoihin ja ohjelmaan ennakolta. Löydät konferenssin esitykset teemoittain täältä: https://www.helsinki.fi/en/conferences/sustainability-science-days-conference-2022/programme/sessions-tracks  

Tervetuloa! 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, sekä Ilmoittautumiset ja tutkijoiden haastattelupyynnöt (17. toukokuuta mennessä):

Jasmin Järvinen
puh. 050 322 7069
jasmin.jarvinen@aalto.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto
PL 18000
00076 AALTO

09 47001, viestinta@aalto.fihttp://aalto.fi

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Product Design Gala 13.5. – ekologinen kotimaisesta puusta valmistettu sähkövene, supertarkka tehdasnosturi, syötävä pakkausmateriaali ja paljon muuta9.5.2022 09:56:37 EEST | Kutsu

Aalto-yliopiston Product Development Project -kurssi (PDP) viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlaa. Monialaiset tiimit ovat syyskuusta lähtien paneutuneet yrityskumppanien esittämiin haasteisiin, ja Gala-tapahtumassa perjantaina 13.5. on aika näyttää tulokset ja prototyypit maailmalle. Tapahtuma on avoinna klo 9.00-17.00 kaikille kiinnostuneille, ja sinne odotetaan satoja kävijöitä sekä yliopisto- että yritysmaailmasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme