Naantalin kaupunki

Mediakutsu: Naantalin kaupunki esittelee leirintäaluematkailun kehittämissuunnitelmaa 21.1. klo 10.30

Jaa

Naantalin kaupunki järjestää tiistaina 21.1.2020 kello 10.30 alkaen mediatilaisuuden, jossa käsitellään Naantalin leirintäaluematkailun kehittämissuunnitelmaa.

Aika: tiistaina 21.1.2020 klo 10.30
Paikka: Kaupunginhallituksen neuvotteluhuone (1. krs), Naantalin kaupungintalo (Käsityöläiskatu 2, Naantali)

Naantalin kaupunki alkoi vuonna 2019 valmistella leirintäaluematkailun kehittämissuunnitelmaa. Sen laatiminen on nähty yhdeksi tärkeimmistä toimenpiteistä matkailun kehittämiseksi Naantalissa. Kehittämistyössä ovat olleet mukana konsultteina Ramboll Finland Oy ja Studio Puistoarkkitehdit Oy.

Työn tuloksena on nyt valmistunut leirintäaluematkailun kehittämissuunnitelma, jossa kartoitetaan Naantalin leirintäaluematkailun potentiaalia, tulevaisuutta sekä palvelukonseptia. Mediatilaisuudessa kerrotaan työn tuloksista sekä millaisia mahdollisuuksia kaupungilla on muun muassa Villan tilalle vetovoimaisen matkailupalvelukokonaisuuden toteuttamiseksi.

Mediatilaisuuden ohjelma:

  • Kaupunginjohtajan tervehdys
    Kaupunginjohtaja Jouni Mutanen

  • Naantalin leirintäaluematkailun kehittämissuunnitelman esitys
    Studio Puistoarkkitehdit Oy, Sami Logren, Arkkitehti SAFA

  • Kysymyksiä ja keskustelua

Paikalla kysymyksiin vastaamassa ovat myös selvityksen tilaamisesta vastanneet Naantalin kaupungin elinkeinoasiamies Jorma Ranta ja kaupunginarkkitehti Oscu Uurasmaa sekä Naantalin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Tarja Rautiainen.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:

Jorma Ranta
elinkeinoasiamies
Naantalin kaupunki
p. 044 733 4691
etunimi.sukunimi@naantali.fi

Tietoja julkaisijasta

Naantalin kaupunki
Naantalin kaupunki
PL 43
21101 Naantali

02 4345 111http://www.naantali.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme