Business Tampere

MEDIAKUTSU: Pienten ja keskisuurten teollisuusyritysten digitalisaatio – osaamista ja kumppaneita etsimässä

Jaa

Tampere Industry Startup Forum -tapahtuma kokoaa pienet ja isot teollisuusyritykset digitalisaatio-teeman ja uusien yhteistyömahdollisuuksien äärelle. Kongressikeskus Pajassa 16. huhtikuuta järjestettävässä tilaisuudessa julkistetaan myös Tampereen seudun uusi teollinen yhteistyökiihdyttämö ja sen operaattori, sekä palkitaan teollisuudelle palveluita tai tuotteita tarjoavien toimijoiden pitchauskilpailun parhaat.

Aika: tiistaina 16.4. klo 8:30 – 16.30
Paikka: Paja, Sokos Hotel Torni, Ratapihankatu 43, Tampere

Tampereen seudulla on vahvaa teollisuutta ja osaamista siihen liittyen. Business Tampereen roolina on tukea aktiivista elinkeinotoimintaa ja luoda paras ympäristö yrityksille toimia seudullamme. Tampere Industry Startup -tapahtuma kokoaa pienet ja isot teollisuusyritykset yhteen digitalisaatio-teeman ja uusien yhteistyömahdollisuuksien äärelle.

Aamupäivällä keskitytään pienten ja keskisuurten teollisuusyritysten digitalisaatioon ja iltapäivän aikana pienten ja isojen yritysten väliseen yhteistyöhön. Puheenvuorojen aiheina mm. teollisuusrobotiikan kehityssuunnat ja softan hyödyntäminen teollisuudessa.

Isojen teollisuusyritysten kohdalla nouseva trendi on yhdessä tekeminen. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Mutta mitkä ovat keinot yhdessä tekemiselle? Iltapäivän yrityspaneelissa mukana ovat Cargotec, Valmet ja Stora Enso, sekä pienten edustajina Delta Cygni Labs, Forciot ja Leonidas.

Tapahtuman yhteydessä Business Tampere järjestää pitchauskilpailun teollisuudelle palveluita ja tuotteita tarjoaville teknologiayrityksille, startupeille ja tutkijoille. Pajan lavalle nousee kymmenen hissipuheensa kuntoon hionutta esiintyjää, joista parhaat palkitaan tilaisuuden päätteeksi.

Tapahtumassa julkistetaan myös Tampereen seudun uusi teollinen yhteistyökiihdyttämö ja sen operaattori.

Tutustu 16.4. ohjelmaan tapahtuman verkkosivulla osoitteessa http://bit.ly/TampereIndustryStartupForum ja seuraa keskustelua Twitterissä tunnuksella #TISF19 .

Lämpimästi tervetuloa!

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

AAC Technologies announces Tampere, Finland as their European Headquarters, launches 10 million USD Imaging Research Consortium17.6.2019 16:06:46 EESTPress release

AAC Technologies Holdings Inc. (AAC), a global leading supplier of integrated micro‐component solutions for communication and IT consumer electronics, announced the opening of an R&D center in Tampere in 2018. Now the company announces Tampere as the Headquarters of its European operations. The goal of AAC is to grow Tampere site personnel up to 200 by the year 2025. The investments demonstrate Tampere in Finland as a globally strategic region in the field of imaging, attracting companies from all around the world.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme