Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Pormestarin asukasilta Vuosaaressa 16. helmikuuta

Jaa
Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä pormestarin asukasilta järjestetään torstaina 16. helmikuuta kello 19–20.30 Vuosaaren lukion tiloissa. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.
Kuvassa Vuosaaressa sijaitseva Vuotalo. Kuva: Paavo Jantunen.
Kuvassa Vuosaaressa sijaitseva Vuotalo. Kuva: Paavo Jantunen.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan pormestari Juhana Vartiaisen isännöimää asukasiltaa Vuosaaren alueen asukkaille torstaina 16. helmikuuta kello 19–20.30 Vuosaaren lukiossa. Illan aikana keskustellaan ajankohtaisista asioista ja asukkaat voivat esittää kysymyksiä pormestari Vartiaiselle ja kaupungin toimialajohtajille. Lisäksi tilaisuudessa nostetaan esiin asukkaiden toivomia aiheita, joita kerätään ennakkoon Kerro kantasi -palvelussa. Kysymyksiä voi lähettää myös tilaisuuden aikana viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän lomakkeen välityksellä. 

Tapahtuman alussa kello 18–19 on pop up -tori, jossa on mahdollisuus tavata kaupungin eri toimialojen edustajia ja osallisuus ja neuvonta -yksikön henkilöstöä sekä paikallisyhdistysten toimijoita. Tarkoituksena on, että asukkaat voisivat saada tietoa ja käydä matalalla kynnyksellä keskustelua kaupungin asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat vastuussa asioiden valmistelusta ja toimeenpanosta.

Asukasiltaa voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla. Tilaisuuden tallenteen voi katsoa myöhemmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Teresa Salminen, pormestari Juhana Vartiaisen erityisavustaja, p. 040 8656961, teresa.salminen@hel.fi


Titta Reunanen, vuorovaikutuspäällikkö, p. 040 5781428, titta.reunanen@hel.fi


Viestinnän yhteyshenkilö:
Taru Itälinna, viestinnän asiantuntija, p. 040 1216902, taru.italinna@hel.fi

Kuvat

Kuvassa Vuosaaressa sijaitseva Vuotalo. Kuva: Paavo Jantunen.
Kuvassa Vuosaaressa sijaitseva Vuotalo. Kuva: Paavo Jantunen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pääkaupunkiseudulla syntyy maailmaa muuttavia innovaatioita6.6.2023 15:01:00 EEST | Tiedote

Pääkaupunkiseudun kaupungit kehittävät ratkaisuja tämän päivän suuriin kestävyyshaasteisiin yhteisellä innovaatio-ohjelmalla. HEVinnovations on Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien yhteinen ohjelma, joka vahvistaa alueen innovaatiotoimintaa ja -verkostoja. Ohjelmaan valitaan vuosittain hankkeita, jotka kehittävät alueen ekosysteemejä, älykkäitä ja kestäviä kaupunkiratkaisuja sekä oppimisympäristöjä ja digitaalisia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme