MessukeskusMessukeskus

Mediakutsu: SijoittajaMessut 16.11.2022 Helsingin Messukeskuksessa

Jaa

Hyvä toimittaja, Uusi tapahtuma SijoittajaMessut kutsuu sijoittajat ja sijoittamisesta kiinnostuneet Helsingin Messukeskukseen keskiviikkona 16.11. Päivän aikana kuullaan puheenvuoroja, tietoiskuja ja paneeleja sijoittamisen ajankohtaisista teemoista ja trendeistä neljällä ohjelmalavalla. Lisäksi alan toimijoista koostuva näyttely tarjoaa tietoa ja vinkkejä sijoittamisesta kiinnostuneille.

SijoittajaMessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 16.11.2022. (Kuva: Messukeskus)
SijoittajaMessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 16.11.2022. (Kuva: Messukeskus)

Alla poimintoja SijoittajaMessujen 16.11. ohjelmatarjonnasta:

klo 9.07 KEYNOTE: Maailma vuonna 2023 (Kauppalehti-lava)
Aki Kangasharju, toimitusjohtaja, ETLA

klo 16.05–16.25 Viisi askelta taloudelliseen vapauteen (Oma raha -lava)
Terhi Majasalmi, varallisuusvalmentaja, sijoittaja ja yrittäjä

klo 17.55 Paneeli: Helsingin pörssin uudet tulokkaat tutuiksi – keskustelemassa
Riikka Ylikoski, talousjohtaja, Betolar
Peter Aho, toimitusjohtaja Administer
Harri Sieppi, toimitusjohtaja, Witted Megacorp
Jarmo Pekkarinen, toimitusjohtaja, LapWall
Jaakko Sinnemaa, toimitusjohtaja, Asuntosalkku
Jukka Tapaninen, toimitusjohtaja, Aiforia
Keskustelua moderoi Erja Retzén, asiakkuusjohtaja, Nasdaq Nordic

SijoittajaMessujen koko ohjelma on nähtävillä tapahtuman nettisivuilla www.sijoittajamessut.fi. Tervetuloa!


Akkreditoituminen
Median edustajat voivat akkreditoitua ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros).

Lehdistökeskus
Messukeskuksen lehdistökeskus (pääsisäänkäynti, 2. krs) palvelee median edustajia tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva lehdistökortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Lehdistökeskuksessa on tarjolla kahvia ja teetä, ja sitä voi käyttää työskentely- ja haastattelutilana.  

Pysäköinti
Pysäköinti on median edustajille maksuton. Mikäli tulet messuille autolla, kuittaamme pysäköintisi lehdistökeskuksessa. Varaudu kertomaan autosi rekisteritunnus.

Kuvapankki
Kuvia aiemmista tapahtumistaMessukeskuksen kuvapankissa https://mediabank.messukeskus.com vapaasti toimitusten käyttöön.

Lisätietoja SijoittajaMessuista
Helsingin Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Alma Talent, tapahtumapäällikkö Milla Varelius, p. 040 084 0644, milla.varelius@almamedia.fi

SijoittajaMessut on avoinna Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 16.11.2022 klo 9–20. Tapahtuma on maksuton kävijöille mutta edellyttää rekisteröitymistä ennakkoon tapahtuman nettisivuilla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Alma Talent ja Helsingin Messukeskus. #sijoittajamessut

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

SijoittajaMessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 16.11.2022. (Kuva: Messukeskus)
SijoittajaMessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 16.11.2022. (Kuva: Messukeskus)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP 23 -messuilla jaettiin useita palkintoja mm. Miss MP23 ja Petrol Circus Custom Bike Show'n palkinnot4.2.2023 17:45:14 EET | Tiedote

Miss MP23 -tittelin sai tänään MP-messuilla Janika Ketola Raumalta. Petrol Circus Custom Bike Show’ssa palkittiin Classic, Custom, Open ja Street -luokkien voittajat sekä näyttelyn paras pyörä Indian Super Scout, jonka rakentaja on Lasse Sundberg. Suomen Messusäätiön rahoittaman kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinnon sai Teemu Saukkio. Messuilla palkittiin myös Motoristit koulukiusaamista vastaan ry paikallislehtien tunnustuksella ja Vuoden 2022 moottoripyöräkouluttajaksi Jyrki Annala Kangasalta. MP-messut jatkuu vielä sunnuntaina 5.2. Helsingin Messukeskuksessa.

Teemu Saukkio saa kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinnon MP-messuilla3.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

MP 23 -moottoripyörämessuilla jaetaan ensimmäistä kertaa Suomen Messusäätiön rahoittama 6000 euron Kaksipyöräisten sähköistämisen innovaatiopalkinto. Sen saa moottoripyörärakentaja ja innovaattori Teemu Saukkio, joka on kehittänyt ainutlaatuisen teknologian konseptimoottoripyörään. Palkinto jaetaan lauantaina 4.2. klo 16.30 Petrol Circus Custom Bike Show’n palkintojenjaon yhteydessä.

Kevätmessujen ohjelmassa kuullaan kasvitrendeistä, voimaannutaan rakennus- ja remonttitarinoista, kevätsiivouksesta, skandipihasta ja puutarhan tuomisesta maljakkoon2.2.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Kevätmessujen ohjelma on julkaistu. Neljän päivän aikana poimitaan tuoreet ideat kukoistaviin puutarhoihin ja pihoihin, inspiroidutaan monenlaisista rakennus- ja remonttitarinoista, kurkistetaan kasvi- ja sisustustrendeihin ja haetaan vinkit kevätsiivoukseen. Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus juhlistaa kevättä Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023.

Habitare Choice nostaa näkyviin yritysten vastuullisia askeleita – uuden alueen kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento2.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tuo syksyn tapahtumaan uuden vastuullisuutta ja kestävyyttä esiin nostavan Choice-alueen. Habitare Choice kutsuu mukaan yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat tehneet tietoisia valintoja kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Näyttelyn kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme