Suomen Yrittäjät

Mediakutsu: Tervetuloa Valtakunnallisille yrittäjäpäiville ja Suomen Yrittäjien liittokokoukseen​ 21.21. - 22.10.2022

Jaa
Mitkä ovat yrittäjien tunnelmat? Kuka valitaan Yrittäjien puheenjohtajaksi? Mitkä yritykset palkitaan? Mitä huippupuhujilla on yrittäjille kerrottavana?

Kutsumme toimittajanne ja kuvaajanne seuraamaan Suomen Yrittäjien Valtakunnallisia yrittäjäpäiviä Tampereen Nokia Arenalle 21. 22.10.2022 ja liittokokousta 22.10.2022 Tampere-talolle. Suureen yrittäjäviikonloppuun odotetaan paikalle 1 500 kävijää. 

Mediainfo perjantaina 21.10. klo 9.30 

Medialle tarkoitettu tiedotustilaisuus järjestetään perjantaina 21.10. klo 9.30. Tiedotustilaisuus järjestetään Nokia Arenalla (tarkka tila ilmoitetaan ilmoittautuneille myöhemmin). Yrittäjille ajankohtaisista asioista kertovat Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen ja Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Jenni Pöllänen.  

Liittokokouksessa jännittävä kisa paikoista Yrittäjien johdossa 

Suomen Yrittäjien liittokokous valitsee järjestölle puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat. Ehdolla puheenjohtajiksi ovat ainakin nykyinen varapuheenjohtaja Anne Niemi Etelä-Pohjanmaalta, kasvu- ja kansainvälisyysvaliokunnan puheenjohtaja Petri Roininen Helsingistä ja nykyinen puheenjohtaja Petri Salminen Keski-Suomesta.  

Puheenjohtajan valintaa kokouksessa käsitellään arviolta kello 13.30 lauantaina. 

Kahdesta keskusjärjestön varapuheenjohtajapaikasta ovat ilmoittautuneet kisaamaan nykyinen varapuheenjohtaja Jyrki Hakkarainen Varsinais-Suomesta sekä Jukka Hurrila Satakunnasta sekä hallituksen jäsen Jenni Parpala Rannikko-Pohjanmaalta.  

Valittu puheenjohtajisto on median tavattavissa Tampere-talolla mahdollisimman pian valintojen jälkeen. 

Kokous valitsee myös Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Valtuuston puheenjohtajaksi on ehdolla ainakin Mari Laaksonen Helsingistä ja valtuuston varapuheenjohtajaksi Mikko Sundell Satakunnasta ja Janne Vuorinen Pirkanmaalta.

Liittokokousehdokkaisiin voi tutustua tarkemmin tämän sivun kautta. Ehdokkaiden kuvia on täällä median käytössä.

Lauantai-illan gaalassa palkitaan yrittäjiä 

Nokia Areenalla järjestettävien Yrittäjäpäivien teemana on kestävin askelin tulevaisuuteen.  

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo puhuu yrittäjille Nokia Arenalla lauantaina kello 10.15. 

Viikonloppu huipentuu lauantai-illan Yrittäjägaalaan kello 19 alkaen. Päähuomion gaalassa vievät yrittäjäpalkinnot: illalla ratkeaa, mitkä yritykset palkitaan arvostetulla ja tunnetulla Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla, Vuoden yksinyrittäjä -palkinnolla ja Vuoden nuori yrittäjä -palkinnolla. Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaetaan yhdessä Fennian kanssa. 

Juhlapuheen gaalassa pitää Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn. 

Median työskentely, ilmoittautuminen, majoitustoiveet ja rekisteröityminen 

Medialle on varattu työskentelytilat sekä Nokia Arenalta kahden päivän ajaksi että liittokokouksen ajaksi lauantaina Tampere-talolta (Opus 3-tila). Tiloihin saadaan ääni- ja kuvayhteys tapahtumasaleista. 

Ilmoittautumiset viimeistään 15.10.2022 tapahtumatuottaja Anne Eroselle anne.eronen@yrittajat.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko median tiedotustilaisuuteen perjantaina ja gaalaan lauantaina. 

Median edustajat rekisteröityvät ilmoittautumispisteessä Nokia Areenalla 2. kerroksessa. 

Tietoa majoituksesta, käytännönjärjestelyistä, median työskentelytiloista jne.: tapahtumatuottaja Anne Eronen, Suomen Yrittäjät, p. 050 4088 460, anne.eronen@yrittajat.fi 

Yhteyshenkilöt  

Suomen Yrittäjien tapahtumatuottaja Anne Eronen, anne.eronen@yrittajat.fi, p. 050 4088 460  

Viestintäjohtaja Janika Tikkala, janika.tikkala@yrittajat.fi, p. 046 923 4386 

Yrittäjiltä tiedotteita ja kuvia median käyttöön 

Yrittäjät julkistaa verkkosivuillaan Yrittäjät.fissä mediatiedotteen ja uutiset liittokokouksen henkilövalinnoista viipymättä lauantaina 21.10.2022. Palkittavista yrittäjistä julkistetaan yhtä lailla tiedotteita ja uutisia verkossamme gaalan aikana noin kello 23.00. 

Viikonlopun aikana median vapaaseen käyttöön julkistetaan kuvia. Suora osoite kuviin: yrittajapaivat.kuvat.fi 

Tule mukaan viikonlopun tunnelmaan sosiaalisessa mediassa! 

Osallistu sosiaalisessa mediassa keskusteluun aihetunnisteilla #VYP2022, #yrittäjät ja #yrittäjäpäivät. Seuraa Twitterissä ja Instagramissa @suomenyrittajat. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suomen Yrittäjien tapahtumatuottaja Anne Eronen, anne.eronen@yrittajat.fi, p. 050 4088 460


Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja Janika Tikkala, janika.tikkala@yrittajat.fi, p. 046 923 4386

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Käynti: Maistraatinportti 2 / Posti: PL 999
00240 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2019 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 379 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 61 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Yrittäjät: Työpaikkasopimista edistettävä, laittomat lakot kuriin30.5.2023 12:39:32 EEST | Tiedote

Suomen talouden kasvun vahvistaminen on ratkaisevaa julkisen talouden tervehdyttämiselle. Siksi Yrittäjät esittää kasvuohjelmassaan lukuisia toimia, jotka vapauttaisivat yrityksiä nykyistä enemmän riskinottoon ja kasvuun. Hallitusohjelmassa on vapautettava työpaikat sopimaan paikallisesti, rajoitettava poliittisia ja laittomia lakkoja sekä uudistettava työttömyys- ja sosiaaliturvaa, jotta työntekeminen olisi kannattavampaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme