Business Meeting Park Oy

Meeting Park vahvistuu - Katriina Tammi kaupalliseksi johtajaksi

Jaa

eMBA Katriina Tammi on nimitetty Business Meeting Park Oy:n kaupalliseksi johtajaksi 1. elokuuta 2022 alkaen. Hän vastaa Meeting Parkin markkinoinnista ja myynnistä, sekä Ruoholahden metroaseman kiinteistöön avautuneen Meeting Park OASIS -nimisen ainutlaatuisen 6.000 m2 kokous-, koulutus- ja tapahtumakeskuksen operatiivisesta toiminnasta.

Katriina Tammi
Katriina Tammi

- Olemme erittäin innostuneita saadessamme Katriina Tammen kaltaisen erittäin kokeneen, monipuolisen ja asiakaspalvelun vahvan osaajan vahvistamaan Meeting Parkin tiimiä yhtiön seuraavassa kehitysvaiheessa, toteaa toimitusjohtaja Kare Casals.

Katriina Tammi on tehnyt menestyksellisen ja monipuolisen uran kokous-, tapahtuma- ja matkailualan parissa. Katriina Tammi siirtyy Meeting Parkiin maailman suurimman liikematkatoimiston CWT:n palveluksesta, jossa hän on vastannut Suomen ja Itä-Euroopan kokoukset ja tapahtumat -yksikön operatiivisen päällikön tehtävistä vuodesta 2017. Tätä ennen, hän teki monipuolisen 15 vuoden uran matkatoimisto KILROY:ssa, vastaten mm. myynnistä, markkinoinnista ja operatiivisesta toiminnasta Suomessa, viimeksi kaupallisena johtajana.

- Olen todella motivoituneena liittynyt mukaan Meeting Parkin tiimiin, joka on jo nyt tehnyt minuun vaikutuksen lämminhenkisyydellään ja osaamisellaan. Toiminnan kehittäminen seuraavalle tasolle yhdessä tiimin kanssa tulee varmasti näkymään entistäkin parempana asiakaskokemuksena, toteaa uusi kaupallinen johtaja Katriina Tammi.

Meeting Park panostaa toiminnan kehittämiseen ja kasvuun

Meeting Park panostaa vahvasti korkeatasoisten ja yritysasiakaslähtöisten palvelujen edelleen kehittämiseen ja kasvuun mm. rekrytoinneilla ja keskittämällä toimintaansa entistä isompiin, korkeatasoisiin toimipisteisiin.

Meeting Parkille pandemiaa edeltävät vuodet olivat jatkuvan kannattavan kasvun aikakautta. Pandemiasta huolimatta, Meeting Park on palvellut yritysasiakkaitaan yhtäjaksoisesti ympäri vuorokauden 24/7. Meeting Park on tarjonnut puitteet jo yli 80.000 tilaisuudelle, ja on kokousmäärissä mitattuna Suomen suurimpia toimijoita.

- Näin ollen on luonnollista, että Meeting Parkin katse on vahvasti pandemian jälkeisessä ajassa ja toiminnan edelleen kehittämisessä ja kasvussa, toteaa toimitusjohtaja Kare Casals.

Viimeisen vuoden aikana, Meeting Park on avannut 8.000 m2 edestä täysin uutta kokous- ja tapahtumatilaa Helsingin ydinkeskustaan kauppakeskus Kluuviin ja Ruoholahden metroaseman kiinteistöön.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Katriina Tammi
Katriina Tammi
Lataa
Sijainnit Helsingissä
Sijainnit Helsingissä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Meeting Park Oy
Business Meeting Park Oy
Kluuvikatu 7
00100 Helsinki

http://www.meetingpark.fi

Business Meeting Park Oy on yksityinen suomalainen kasvuyhtiö, joka on tarjonnut jo vuodesta 2011 saakka yrityksille keskitetysti kaikki monipuoliset, juostavat ja luottamukselliset kokous-, koulutus- ja työtilat, sekä näihin liittyvät korkeatasoiset palvelut ympäri vuorokauden 24/7. Tänä aikana, Meeting Park on tarjonnut puitteet jo yli 80.000 tilaisuudelle, ja on mm. kokousmäärissä mitattuna Suomen suurimpia toimijoita. Yhtiöllä on yli 2.500 kotimaista ja kansainvälistä yritys- ja yhteisöasiakasta. Meeting Park on myös Valtiohallinnon kokous- ja tapahtumapaikkojen puitesopimustoimittaja (Hansel). Meeting Parkin lähes 10.000 m2 toimipisteet sijaitsevat Helsingin Kluuvissa, Kampissa ja Ruoholahdessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Meeting Park Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme