Menestynyt käsityöläisyrittäjä haluaa kannustaa kädentaitajia – tänä keväänä stipendin saa yli 70 nuorta

Jaa

Hämeen Laaturemontin toimitusjohtajan Kimmo Riihimäen nimeä kantava säätiö jakaa kevätlukukauden 2017 päätteeksi stipendejä niin peruskoulun yläluokkien oppilaille kuin myös ammattiin valmistuville nuorille kädentaitajille. Riihimäki haluaa rohkaista nuoria käsityöläisiä hakeutumaan jatko-opiskeluissaan kädentaitoja vaativien ja opettavien alojen pariin.

    En halua vähätellä lukuaineiden merkitystä, mutta niistä puhuttaessa huomiotta jää usein   kaltaiseni, jotka saavat paremmin asioita aikaan käsillään. Kaikki eivät ole hyviä kielissä tai matematiikassa, vaan tykkäävät ja haluavat tehdä käsillään. Haluan kannustaa juuri heitä stipendein, Riihimäki sanoo.

Säätiön vuosittain jakamat stipendit on tarkoitettu ensisijaisesti perus- ja ammattikoulun puu-, metalli- ja käsitöiden opiskelijoille. Myös muut kädentaitoja vaativat oppiaineet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Riihimäki kehottaa ihmisiä katsomaan ympärilleen ja miettimään, mihin kaikkeen kädentaitoja tarvitaan myös tulevaisuudessa.

    Kotimme on rakennettu käsin ja tullaan rakentamaan jatkossakin. 100-vuotias Suomi on rakennettu kädentaidoilla, isänmaamme rakentamisessa tarvitaan kädentaitajia todella paljon tulevaisuudessakin. Kädentaitajat ovat meille kaikille tärkeitä, Riihimäki sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Kimmo Riihimäki, säätiön hallituksen puheenjohtaja
puh. 0400 730 671
kimmo.riihimaki@laaturemontti.fi

Tietoa koulukohtaisista stipendien saajista saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen saatio@laaturemontti.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hämeen Laaturemontti Oy
Jasperintie 273
33960 PIRKKALA

http://www.laaturemontti.fi

Hämeen Laaturemontti -konserni on kasvanut yli 500 henkeä työllistäväksi kattoalan kärkiyritykseksi, joka tekee tänä vuonna yli 5000 kattoremonttia. Konserniin kuuluu myös Vesivek-sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita valmistava kotimainen Nesco. Nykyään yritys toimii myös Ruotsissa nimellä Nordisk Takexpress. Hämeen Laaturemontti on tunnettu parhaiten kahden päivän kattoremontti -konseptistaan, jossa asiakkaan koti saadaan säältä suojaan saman päivän aikana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen Laaturemontti Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme