Menevä Oy

Menevä taksipalvelu panostaa Kela-kuljetusten alkaessa myös Hangon ja Raaseporin saatavuuden varmistamiseen

Jaa

Koko Uudenmaan alueen Kela-kuljetukset siirtyvät 1.4.2019 Menevä Oy:lle. Hangon ja Raaseporin alueella enemmistö alueen takseista palvelee tulevaisuudessa Menevä-brändin alla.

Valmistautuminen palvelun aloittamiseen on Menevällä loppusuoralla. Tällä viikolla käynnistyvät alueelliset koulutustilaisuudet Kela-kuljetuksiin valituille autoilijoille. Kahden viikon päästä kuljetusten käynnistyessä Menevän johdolla yrityksen edustajat tulevat jalkautumaan muun muassa Raaseporin sairaalaan kertomaan palvelusta ja neuvomaan asiakkaita Kelataksin käytössä. Ruotsinkielisen keskuspalvelun saatavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

– Menevän aloittaessa Kelan korvaamien kyytien palveluntuottajana merkittävä osa alueen takseista siirtyy palvelemaan kaikkia taksia tarvitsevia asiakkaita Menevän tilauskeskuksen kautta. Menevän kautta taksit ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Taksit on mahdollista tilata ilmaisten palvelukanavien kautta: puhelimitse tai sovelluksella, toteaa Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen.

Yksi Hangon alueen Kela-kuljetusyrittäjä on 28-vuotias taksiyrittäjä Oscar Cavonius. Hänellä on kolme taksia, jotka kaikki aloittavat Kela-kuljetusten parissa 1.4. Hän odottaa uudelta yhteistyöltä entistä parempaa taksin saatavuutta asiakkaille sekä sujuvuutta päivittäisiin taksiajoihin.

– Olen testannut Menevän palvelua ensin kuluttajana ja todennut sen toimivan hyvin. Odotan kahden viikon päästä käynnistyvän Kela-yhteistyön tehostuvan ja toimivan entistä sujuvammin. Menevällä on selvästi vahva tahto onnistua.

Cavoniuksen mukaan useissa pikkukaupungeissa kuten Hangossa on valinnanvapaus kyytejä valitessa ollut yksi keskeisistä ongelmista.

– Kun kuljettajat saavat valita vapaasti Kela-kuljetuksia, ovat monet asiakkaat joutuneet odottamaan kyytejään turhaan. Nyt kun siirrymme suoraohjausjärjestelmään, valinnanvapaus poistuu ja kuljettajat ovat velvollisia ajamaan kaikki kyydit. Tämä näkyy asiakkaalle entistä luotettavampana palveluna.

Menevän Tuomo Halmisen mukaan yritys haluaa varmistaa, että asiakkaille taataan aikataulussa pysyvät, ammattitaitoiset ja turvalliset Kela-kyydit.
– Välitämme Kela-kyydit pääsääntöisesti vain niitä ajaville takseille, jotta asiakkaita palvelevat niihin erikoistuneet kuljettajat. Kaikki kuljettajat käyvät läpi Menevän laatiman koulutusohjelman, jolla varmistetaan mahdollisimman hyvä tekninen- sekä asiakaspalveluosaaminen ja palvelun sujuvuus heti alusta asti, selventää Tuomo Halminen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuomo Halminen
Toimitusjohtaja, Menevä Oy
tuomo@meneva.fi
+358 50 520 8706
www.meneva.fi

Oscar Cavonius
+358 40 867 7423
oscar.cavonius@gmail.com

Tietoja julkaisijasta

Menevä Oy
Menevä Oy
Panimokatu 2 A
00580 Helsinki

http://www.meneva.fi

Menevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva 40-vuotias taksialan perheyritys. Menevä tarjoaa taksiyrittäjille mahdollisuuden laajentaa taksitoimintaansa yrityksen sateenvarjon alla tarjoamalla valmiin brändin, tilauksia, myynti- ja markkinointiapua, 24/7/365 toimivan tilauskeskuksen sekä tilausvälitysjärjestelmän.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Menevä Oy

Perheyritys Menevä kiihdyttää Suomen tunnetuimmaksi taksibrändiksi6.2.2020 13:30:00 EETTiedote

Menevä taksipalvelun tavoitteena on olla valtakunnallisesti tunnetuin taksitoimija vuoden 2020 lopussa. Avuksi otetaan mittava huumorilla sävytetty mainoskampanja. "Olemme tällä hetkellä Suomen suurin perheomistuksessa oleva taksialan yritys. Nyt haluamme myös olla tunnetuin. Käynnistämme yrityksemme tähän mennessä suurimman markkintointikampanjan, jolla lähdemme hakemaan lisää kasvua", sanoo Menevän myynti- ja markkinointijohtaja Arto Peisa.

Ilmastotaksin kyydissä ajankohtaista asiaa ilmastonmuutoksesta ja kestävästä kehityksestä - 15 taksia, 15 asiantuntijaa3.9.2019 10:02:44 EESTTiedote

Helsinki Design Weekin oheistapahtumana järjestettävässä Ilmastotaksissa on mahdollisuus kysyä suoraan alan asiantuntijoilta mieltä askarruttavista ilmastohuolista. Ilmastotaksi on kuvataiteilija Gloria Lauterbachin ja Menevä taksipalvelun tuottama maksuton tapahtuma, jossa kohtaamispaikkana toimivat Menevä-taksit. Lauantaina 7.9. taksit kuljettavat asiantuntijoita ja asiakkaita Kaapelitehtaan ja keskustan väliä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme