Menevä Oy

Menevä taksipalvelu valmistautuu Uudenmaan Kela-kuljetusten 1.4. alkavaan starttiin

Jaa

Koko Uudenmaan alueen Kela-kuljetukset siirtyvät 1.4.2019 Menevä Oy:lle. Tilausnumero pysyy samana, mutta vakiotaksikäytäntöön voi asiakkaalle tulla pieniä muutoksia.

Valmistautuminen palvelun aloittamiseen on Menevällä hyvässä vauhdissa. Autoilijarekrytointi tehtiin tammikuun aikana. Menevä on nyt varannut Uudenmaan alueelle Kelan palvelukuvauksen mukaisen taksikapasiteetin.
– Palvelua on toteuttamassa autoilijoita eri puolilta Uuttamaata. Tällä hetkellä tilanne on erittäin hyvä yhteistyökumppaneiden suhteen, sopimukset on tehty. Merkittävä osa autoista on esteettömiä pyörätuolilla kulkevien asiakkaiden kuljetukseen soveltuvia autoja, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Tuomo Halminen.

Yhteistyökumppaneiden valinnassa painottuivat kokemus alalta, sopiva autokalusto Kela-ajoihin sekä kyky tuottaa hyvää palvelua Kela-asiakkaille. Halmisen mukaan yritys haluaa varmistaa, että asiakkaille taataan aikataulussa pysyvät, ammattitaitoiset ja turvalliset Kela-kyydit.
– Välitämme Kela-kyydit pääsääntöisesti vain niitä ajaville takseille, jotta asiakkaita palvelevat niihin erikoistuneet kuljettajat. Kaikki kuljettajat käyvät läpi Menevän laatiman koulutusohjelman, jolla varmistetaan mahdollisimman hyvä tekninen- sekä asiakaspalveluosaaminen ja sujuva palvelu heti alusta asti, selventää Tuomo Halminen.

Menevän toimintakonseptin mukaisesti suurin osa autoilijoista sitoutuu ajamaan kaikki Menevän välittämät Kelakyytitilaukset, taksit eivät jatkossa voi valikoida kyytejä, kuten tällä hetkellä tapahtuu.

Tällä hetkellä Menevällä valmistaudutaan 1.4. kyytien vastaanottamisen ja ajojen aloitukseen. Tavoitteena on, että tilausten vastaanottaminen ja ajot sujuvat uuden palveluntuottajan toimesta sujuvasti alusta asti. Alkuvaiheessa ongelmatilanteita voi ilmetä ja niihin on varauduttu muun muassa varaamalla lisäkapasiteettia liikennöinnin alkamisen aikaan.
– Olemme pyrkineet taklaamaan tässä vaiheessa jo kaikki mahdolliset ongelmatilanteet, mutta alkuvaiheessa jotain viiveitä erityisesti tilauskeskuksessa voi ilmaantua. Pidämme kiinni siitä, että tilauspuheluihin vastataan keskimäärin 80 sekunnin viiveellä, tosin olemme itse asettaneet itsellemme tavoitteen, että vastaisimme minuutin sisällä. Otamme käyttöön myös takaisinsoittopalvelun. Maksuttomat tilausnumerot pysyvät samoina. Asiakas saa tekstiviestivahvistuksen auton saapumisesta.

Palveluntuottajan vaihtuminen voi aiheuttaa muutoksia nykyisen vakiotaksin käyttämiseen. Vakiotaksiasiakkaita pyydetään tarkistamaan omalta vakiokuljettajalta, että jatkaako hän Menevän kumppanina 1.4. jälkeen. Jos vakiokuljettaja jatkaa vakiotaksina Kelan korvaamien ajojen ajamista, asiakas jatkaa entiseen tapaan matkojen tilaamista. Jos tuttu kuljettaja ei enää toimi kuljettajana Kelan korvaamilla taksimatkoilla 1.4.2019 alkaen, asiakas voi valita itselleen uuden vakiokuljettajan Menevän vakiotaksikumppaneista joka toimii asiakkaan omalla alueella.

Menevä palvelee kaikissa Kelan korvaamissa taksimatkoissa, jotka ovat ennakkoon tilattuja tai heti-tilauksia. Jos asiakas tarvitsee taksin heti, järjestetään kyyti tunnin sisällä tilauksesta myös yöaikaan. Asiakkaan oikeus Kelan korvaamaan matkaan varmistetaan aina tilauspuhelun yhteydessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuomo Halminen
Toimitusjohtaja, Menevä Oy
tuomo@meneva.fi
+358 50 520 8706

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Menevä Oy
Menevä Oy
Panimokatu 2 A
00580 Helsinki

http://www.meneva.fi

Menevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva 40-vuotias taksialan perheyritys. Menevä tarjoaa taksiyrittäjille mahdollisuuden laajentaa taksitoimintaansa yrityksen sateenvarjon alla tarjoamalla valmiin brändin, tilauksia, myynti- ja markkinointiapua, 24/7/365 toimivan tilauskeskuksen sekä tilausvälitysjärjestelmän.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Menevä Oy

Perheyritys Menevä kiihdyttää Suomen tunnetuimmaksi taksibrändiksi6.2.2020 13:30:00 EETTiedote

Menevä taksipalvelun tavoitteena on olla valtakunnallisesti tunnetuin taksitoimija vuoden 2020 lopussa. Avuksi otetaan mittava huumorilla sävytetty mainoskampanja. "Olemme tällä hetkellä Suomen suurin perheomistuksessa oleva taksialan yritys. Nyt haluamme myös olla tunnetuin. Käynnistämme yrityksemme tähän mennessä suurimman markkintointikampanjan, jolla lähdemme hakemaan lisää kasvua", sanoo Menevän myynti- ja markkinointijohtaja Arto Peisa.

Ilmastotaksin kyydissä ajankohtaista asiaa ilmastonmuutoksesta ja kestävästä kehityksestä - 15 taksia, 15 asiantuntijaa3.9.2019 10:02:44 EESTTiedote

Helsinki Design Weekin oheistapahtumana järjestettävässä Ilmastotaksissa on mahdollisuus kysyä suoraan alan asiantuntijoilta mieltä askarruttavista ilmastohuolista. Ilmastotaksi on kuvataiteilija Gloria Lauterbachin ja Menevä taksipalvelun tuottama maksuton tapahtuma, jossa kohtaamispaikkana toimivat Menevä-taksit. Lauantaina 7.9. taksit kuljettavat asiantuntijoita ja asiakkaita Kaapelitehtaan ja keskustan väliä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme