Messukeskus

Messukeskukselle kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -merkki

Jaa

Messukeskus sitoutuu yhä vahvemmin vastuullisen matkailun edistämiseen liittymällä Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan.

Myös turvallisuus on osa kestävää matkailua. Kuluneena vuonna Messukeskus on tehnyt runsaasti työtä koronaturvallisuuden edistämiseksi.
Myös turvallisuus on osa kestävää matkailua. Kuluneena vuonna Messukeskus on tehnyt runsaasti työtä koronaturvallisuuden edistämiseksi.

- Sustainable Travel Finland -merkki on osoitus arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun hyväksi, ja otamme tunnustuksen vastaan ylpeinä. Ohjelma tuo pitkään jatkuneeseen vastuullisuustyöhömme lisää työkaluja ja vahvan kumppaniverkoston. On hienoa liittyä yhteen rintamaan Visit Finlandin ja muiden Sustainable Travel Finland -ohjelmaan kuuluvien yritysten kanssa kertomaan vastuullisesta matkailusta ja tapahtumista kansainväliselle yleisöllemme, sanoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelma edistää kestävää matkailua ja viestii Suomesta kestävän matkailun maana. Sustainable Travel Finland -merkki helpottaa matkailijoiden valintoja matkustuspäätöksiä tehtäessä. Vastuullisuus on megatrendi ja yhä useammalle ostopäättäjälle ratkaiseva valintakriteeri. Messukeskuksen tavoitteena on kehittää palvelujaan yhä vastuullisemmiksi ja kannustaa myös asiakkaitaan ympäristöä säästäviin valintoihin.

Messukeskuksen vastuullisuusraportti listaa kohta kohdalta koko tähän saakka tehdyn työn YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelmassa (Agenda2030). Merkittävä osa vastuullisuusraporttia ovat teot ilmastonsuojelun ja vastuullisen kuluttamisen edistämiseksi. Messukeskus on Helsingin kaupungin ilmastokumppani ja tavoittelee 110-prosenttista hiilineutraaliutta vuoteen 2029 mennessä.

Myös turvallisuus on osa kestävää matkailua. Kuluneena vuonna Messukeskus on tehnyt runsaasti työtä koronaturvallisuuden edistämiseksi. Messukeskus julkisti ensimmäisenä messujärjestäjänä Suomessa kattavan turvallisuusohjeistuksen tapahtumaosallistumiseen.

Messukeskuksen vuosittain järjestämillä Matkamessuilla palkitaan tuotteet ja palvelut, joissa vastuullisuus on huomioitu erityisen hyvin ja jotka toimivat suunnannäyttäjinä muulle matkailualalle.

Lisätietoja:
Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue @ messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Myös turvallisuus on osa kestävää matkailua. Kuluneena vuonna Messukeskus on tehnyt runsaasti työtä koronaturvallisuuden edistämiseksi.
Myös turvallisuus on osa kestävää matkailua. Kuluneena vuonna Messukeskus on tehnyt runsaasti työtä koronaturvallisuuden edistämiseksi.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme