MessukeskusMessukeskus

Messukeskuksen 100-vuotispäivä I love me -messuilla

Jaa

Lauantaina 19.10. tulee kuluneeksi tasan sata vuotta siitä, kun messualan suurin yritys Suomessa, Suomen Messut Osuuskunta perustettiin. Nykyisin yritys tunnetaan nimellä Messukeskus Helsinki. Merkkipäivää vietetään töiden merkeissä, Suomen suurimmassa tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuudessa I love me -messuilla.

Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.
Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.

Messut ovat muuttuneet vuosien varrella esittelytilaisuuksista elämyksellisiksi tapahtumiksi, mutta yksi asia on ja pysyy: messuilla esitellään uutuuksia ja tarjoillaan kurkistuksia tuleviin trendeihin. I love me -messuilla talven ja kevään pukeutumisen tyylisuunnat esitellään näyttävästi muotinäytöksissä.

Lavalla ei esitellä haute couture -muotia, vaan catwalkilla nähdään arkeen ja juhlaan sopivia käyttövaatteita, joista jokainen voi poimia ideoita omaan pukeutumiseensa. Näytöksen koonnut huippustylisti Liisa Kokko neuvoo suomalaisia pukeutumaan rohkeasti ja etsimään omaa tyyliä.

-       Pukeutumista voi helposti piristää yhdellä värikkäällä vaatteella tai asusteella. Se voi olla vaikkapa punaiset kengät tai pipo. Pienillä asioilla pystyy tekemään isoja juttuja. Hullutella voi sekä kuoseilla että väreillä, eri tyyleillä ja mittasuhteilla. Tärkeintä on se, että löytää oman tyylinsä – olipa se hulvaton, askeettinen, boheemi, naisellinen tai androgyyni, Kokko neuvoo.

Liukumäestä vauhtia messukäyntiin

Messukeskuksen 100-vuotisjuhlapäivänä kävijät saavat vauhtia messukäyntiin liukumäestä, joka vie suoraan hallin 6 hulinaan. Liukumäki on rakennettu hauskaksi muistoksi ensimmäisistä messuista, jotka järjestettiin kesällä 1920 Johanneksen kirkon kentällä. Tuolloin tapahtuman yksi suurimmista vetonauloista oli jättimäinen liukumäki, jota saapui ihmettelemään yli 120 000 vierasta ympäri Suomen.

Nykyisin Messukeskus järjestää vuosittain keskimäärin 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta, kongressia, yritystapahtumaa ja juhlaa. Tapahtumiin osallistuu 1,2 miljoonaa vierasta.

I love me -messut kerää vuosittain yli 50 000 kävijää ja tapahtumassa on tänä vuonna mukana lähes 500 yritystä. Lauantaina messuilla nähdään mm. Mehun & Smoothien valmistuksen SM-finaali, Maskeerauksen SM-kilpailut ja Helsinki Bodypainting competition.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään 18.–20.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. www.iloveme.fi

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Lisätietoja:

tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, www.iloveme.fi, www.facebook.com/iloveme.fi, IG: @iloveme_official, #iloveme2019

messukeskus100.fi
IG, Twitter: @messukeskus, #messukeskus, #messukeskus100

Kuvia Messukeskuksesta ja sen tapahtumista: https://mediabank.messukeskus.com

I love me:n pääyhteistyökumppani on ELLE. Elämästä kuuluu nauttia. Sen kuuluu olla hauskaa, värikästä ja inspiroivaa, aivan kuten on Suomen johtava muotilehti, ELLE.

Kuvat

Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.
Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.
Lataa
I love me muotinäytös 2018. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
I love me muotinäytös 2018. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Tervetuloa GameXpoon 15.-17.11. Messukeskukseen Helsinkiin!8.11.2019 14:30:00 EETTiedote

Suomen suurin pelitapahtuma GameXpo kokoaa yhteen niin videopelaajat, eSports-pelaajat kuin lautapelien harrastajat. Kolmatta kertaa järjestettävässä tapahtumassa on mukana 50 alan yritystä ja toimijaa, sekä yli 60 pelattavaa peliä. Alla poimintoja tapahtuman ohjelmasta ja sisällöistä: Kymmenettä kertaa myönnettävä GameXpo Award julkistetaan IS Streamcorner Stagella perjantaina 15.11. kello 12.30. Kilpapelaaminen on GameXpossa tänäkin vuonna voimakkaasti esillä. Toista kertaa järjestettävässä PUBG 1000 -turnauksessa yli 1000 pelaajaa pääsevät kilpailemaan yhteensä 5 000 euron palkintopotista. Turnaukseen voi ilmoittautua paikan päällä perjantaista 15.11. kello 13 lähtien. Finaaliin selviytyneet pelaajat pääsevät pelaamaan koko turnauksen voitosta sunnuntaina 17.11. kello 12 alkaen. Turnauksen GameXpossa järjestävät muun muassa Elisa Viihde, PUBG Finland ja Jimm’s PC-store. Telian Esports Series 2 huipentuu GameXpoon perjantaina 15.11. kello 23. Telian toisella Esports Seriesin kaudella

Hammaslääketieteen kotimaiset innovaatiot sopivat vientituotteiksi7.11.2019 08:30:00 EETTiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio 2019 -palkinnot nostavat esiin Suomessa tehtävää kehitystyötä, joka on noteerattu myös maailmalla. Innovaatio 2019 -palkinto myönnetään LM-Dentalille pitkäjänteisestä ja uraauurtavasta työstä hammashoidon instrumenttien, laitteiden ja niihin liittyvien järjestelmien kehittämisestä. Lisäksi kilpailussa jaetaan kaksi kunniamainintaa: XyliMind on kehittänyt ksylitolin rinnalle uuden erytritoli-pastillin, ja Planmeca on parantanut hammaslääkäreiden työergonomiaa digitaalisella ratkaisulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme