MessukeskusMessukeskus

Messukeskuksen 100-vuotispäivä I love me -messuilla

Jaa

Lauantaina 19.10. tulee kuluneeksi tasan sata vuotta siitä, kun messualan suurin yritys Suomessa, Suomen Messut Osuuskunta perustettiin. Nykyisin yritys tunnetaan nimellä Messukeskus Helsinki. Merkkipäivää vietetään töiden merkeissä, Suomen suurimmassa tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuudessa I love me -messuilla.

Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.
Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.

Messut ovat muuttuneet vuosien varrella esittelytilaisuuksista elämyksellisiksi tapahtumiksi, mutta yksi asia on ja pysyy: messuilla esitellään uutuuksia ja tarjoillaan kurkistuksia tuleviin trendeihin. I love me -messuilla talven ja kevään pukeutumisen tyylisuunnat esitellään näyttävästi muotinäytöksissä.

Lavalla ei esitellä haute couture -muotia, vaan catwalkilla nähdään arkeen ja juhlaan sopivia käyttövaatteita, joista jokainen voi poimia ideoita omaan pukeutumiseensa. Näytöksen koonnut huippustylisti Liisa Kokko neuvoo suomalaisia pukeutumaan rohkeasti ja etsimään omaa tyyliä.

-       Pukeutumista voi helposti piristää yhdellä värikkäällä vaatteella tai asusteella. Se voi olla vaikkapa punaiset kengät tai pipo. Pienillä asioilla pystyy tekemään isoja juttuja. Hullutella voi sekä kuoseilla että väreillä, eri tyyleillä ja mittasuhteilla. Tärkeintä on se, että löytää oman tyylinsä – olipa se hulvaton, askeettinen, boheemi, naisellinen tai androgyyni, Kokko neuvoo.

Liukumäestä vauhtia messukäyntiin

Messukeskuksen 100-vuotisjuhlapäivänä kävijät saavat vauhtia messukäyntiin liukumäestä, joka vie suoraan hallin 6 hulinaan. Liukumäki on rakennettu hauskaksi muistoksi ensimmäisistä messuista, jotka järjestettiin kesällä 1920 Johanneksen kirkon kentällä. Tuolloin tapahtuman yksi suurimmista vetonauloista oli jättimäinen liukumäki, jota saapui ihmettelemään yli 120 000 vierasta ympäri Suomen.

Nykyisin Messukeskus järjestää vuosittain keskimäärin 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta, kongressia, yritystapahtumaa ja juhlaa. Tapahtumiin osallistuu 1,2 miljoonaa vierasta.

I love me -messut kerää vuosittain yli 50 000 kävijää ja tapahtumassa on tänä vuonna mukana lähes 500 yritystä. Lauantaina messuilla nähdään mm. Mehun & Smoothien valmistuksen SM-finaali, Maskeerauksen SM-kilpailut ja Helsinki Bodypainting competition.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään 18.–20.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. www.iloveme.fi

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Lisätietoja:

tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, www.iloveme.fi, www.facebook.com/iloveme.fi, IG: @iloveme_official, #iloveme2019

messukeskus100.fi
IG, Twitter: @messukeskus, #messukeskus, #messukeskus100

Kuvia Messukeskuksesta ja sen tapahtumista: https://mediabank.messukeskus.com

I love me:n pääyhteistyökumppani on ELLE. Elämästä kuuluu nauttia. Sen kuuluu olla hauskaa, värikästä ja inspiroivaa, aivan kuten on Suomen johtava muotilehti, ELLE.

Kuvat

Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.
Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.
Lataa
I love me muotinäytös 2018. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
I love me muotinäytös 2018. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suomen merkittävin kirjallisuustapahtuma on nyt vahvasti valtakunnallinen23.9.2020 00:01:00 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumassa 22. - 25.10.2020 pääsee seuraamaan upeita kirjallisuuskeskusteluja ja -haastatteluja. Verkkotapahtuma tekee kirjamessuista entistä valtakunnallisemman, sillä tapahtumaa pääsee seuraamaan suoraan omalta tai ystävän kotisohvalta. Ohjelmasta nousevat tänä vuonna entistä vahvemmin kansainväliset tähdet ja monipuolisesti suomalaiset kirjailijat uutuusteoksineen, yhteiskunnalliset keskustelut sekä tapahtuman teema tulevaisuus.

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme