MessukeskusMessukeskus

Messukeskuksen 100-vuotispäivä I love me -messuilla

Jaa

Lauantaina 19.10. tulee kuluneeksi tasan sata vuotta siitä, kun messualan suurin yritys Suomessa, Suomen Messut Osuuskunta perustettiin. Nykyisin yritys tunnetaan nimellä Messukeskus Helsinki. Merkkipäivää vietetään töiden merkeissä, Suomen suurimmassa tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuudessa I love me -messuilla.

Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.
Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.

Messut ovat muuttuneet vuosien varrella esittelytilaisuuksista elämyksellisiksi tapahtumiksi, mutta yksi asia on ja pysyy: messuilla esitellään uutuuksia ja tarjoillaan kurkistuksia tuleviin trendeihin. I love me -messuilla talven ja kevään pukeutumisen tyylisuunnat esitellään näyttävästi muotinäytöksissä.

Lavalla ei esitellä haute couture -muotia, vaan catwalkilla nähdään arkeen ja juhlaan sopivia käyttövaatteita, joista jokainen voi poimia ideoita omaan pukeutumiseensa. Näytöksen koonnut huippustylisti Liisa Kokko neuvoo suomalaisia pukeutumaan rohkeasti ja etsimään omaa tyyliä.

-       Pukeutumista voi helposti piristää yhdellä värikkäällä vaatteella tai asusteella. Se voi olla vaikkapa punaiset kengät tai pipo. Pienillä asioilla pystyy tekemään isoja juttuja. Hullutella voi sekä kuoseilla että väreillä, eri tyyleillä ja mittasuhteilla. Tärkeintä on se, että löytää oman tyylinsä – olipa se hulvaton, askeettinen, boheemi, naisellinen tai androgyyni, Kokko neuvoo.

Liukumäestä vauhtia messukäyntiin

Messukeskuksen 100-vuotisjuhlapäivänä kävijät saavat vauhtia messukäyntiin liukumäestä, joka vie suoraan hallin 6 hulinaan. Liukumäki on rakennettu hauskaksi muistoksi ensimmäisistä messuista, jotka järjestettiin kesällä 1920 Johanneksen kirkon kentällä. Tuolloin tapahtuman yksi suurimmista vetonauloista oli jättimäinen liukumäki, jota saapui ihmettelemään yli 120 000 vierasta ympäri Suomen.

Nykyisin Messukeskus järjestää vuosittain keskimäärin 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta, kongressia, yritystapahtumaa ja juhlaa. Tapahtumiin osallistuu 1,2 miljoonaa vierasta.

I love me -messut kerää vuosittain yli 50 000 kävijää ja tapahtumassa on tänä vuonna mukana lähes 500 yritystä. Lauantaina messuilla nähdään mm. Mehun & Smoothien valmistuksen SM-finaali, Maskeerauksen SM-kilpailut ja Helsinki Bodypainting competition.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään 18.–20.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. www.iloveme.fi

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Lisätietoja:

tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, www.iloveme.fi, www.facebook.com/iloveme.fi, IG: @iloveme_official, #iloveme2019

messukeskus100.fi
IG, Twitter: @messukeskus, #messukeskus, #messukeskus100

Kuvia Messukeskuksesta ja sen tapahtumista: https://mediabank.messukeskus.com

I love me:n pääyhteistyökumppani on ELLE. Elämästä kuuluu nauttia. Sen kuuluu olla hauskaa, värikästä ja inspiroivaa, aivan kuten on Suomen johtava muotilehti, ELLE.

Kuvat

Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.
Muotinäytöstunnelmaa vuodelta 1985. Kuva: Messukeskus.
Lataa
I love me muotinäytös 2018. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
I love me muotinäytös 2018. Kuva: Risto Wuolle, Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suomen Ratsastajainliitto viettää 100-vuotisjuhlia näyttävästi GoExpo Horse -messuilla28.1.2020 13:54:56 EETTiedote

Suomen Ratsastajainliitto, SRL, viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlia. Juhlavuoden yksi tapahtuma on GoExpo Horsessa, jossa ratsastuksen harrastajilla on mahdollisuus päästä mukaan juhlahumuun. Liitto jalkautuu messuilla harrastajien pariin tuottaen heille kiinnostavaa ohjelmaa seminaarissa, tietoiskuissa ja klinikalla. GoExpo Horse järjestetään 28.2.-1.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

VENEMESSUT TUO KESÄN KYMMENEKSI PÄIVÄKSI MESSUKESKUKSEEN28.1.2020 12:43:52 EETTiedote

Vene 20 Båt -messut on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma ja järjestetään 7. – 16.2. Messukeskuksessa Helsingissä. Venemessuilla komeilee 500 venettä ja tarjolla on monipuolisesti veneilytarvikkeita ja -varusteita sekä kalastukseen ja vesiharrasteisiin liittyviä tuotteita. Kiinnostava ohjelma vie maailman merille, opastaa veneen valinnassa ja kunnostamisessa, kertoo parhaat veneilykohteet ja kalastajien vinkit. Messuilla pääsee kokeilemaan suppausta, sukeltamista ja merenneitouintia. Tänä vuonna on vahvasti esillä ympäristöasiat ja tarjolla paljon tieto aloitteleville veneilijöille.

Kansainvälinen kokonaisuus ja laadukas sisältö houkuttelivat Educa-messuille jälleen ennätysmäärän kävijöitä25.1.2020 17:26:06 EETTiedote

Kasvatus- ja opetusalan ammattitapahtuma Educa päättyi tänään Messukeskuksessa. Tapahtuman uusi kansainvälinen kokonaisuus sekä ajankohtainen ja laadukas sisältö houkuttelivat paikalle alustavien tietojen mukaan ennätysyleisön, 19 300 alan ammattilaista. Educa-messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä seuraavan kerran 29.–30.1.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme