Mestaritalli laajentaa aukioloaikojaan, uudistaa ruokalistansa ja tuo ainutlaatuiset iglut palvelukokonaisuuteensa

Mestaritallin talvigrillaus yhdistyneenä Iglussa ruokailuun on elämys
Mestaritallin ruokalistalla tutuiksi tulleet kestosuosikit ovat saaneet seurakseen maittavia tulokkaita. Osa annoksista valmistetaan Big Green Egg® -hiiligrillissä, jossa perinteisen aasialaisen saviuunin toimintaperiaatteet yhdistyvät moderniin tietoon ja materiaaleihin.
Grilliruokien trendi on nyt vahva, onhan oikein grillattu ruoka paitsi herkullista myös terveellistä. Mestaritallin Big Green Egg® -grilli kuumenee päivittäin ja sen tulisilla hiilillä valmistetaan paahteisen täyteläisiä, herkullisia ruokia.
“Syksy on neljästä vuodenajastamme parasta ruokasesonkia, onhan elonkorjuuaika antimiltaan runsain. Paahteinen sekä mausteinen ruoka lämmittää mieltä ja makunystyröitä syksyisillä säillä”, Kim Palhus, Food&Eventsin keittiöpäällikkö toteaa.
Grilliruoilla voi herkutella muiden Mestaritallin annosten tavoin lasisissa Igluissa. Niitä on terassilla kolme kappaletta ja jokaiseen mahtuu kuusi henkeä.
“Big Green Egg® -grillissä valmistetut annokset tarjoillaan suoraan lämpimään Igluun, jossa on mukava rentoutua ja ottaa kaikki irti elämyksellisestä hetkestä, ruoista ja juomista”, Palhus kuvailee. “Samoja personoituja ja maittavia annoksia voi nauttia kahden kesken tai suuremmalla seurueella. Iglujen lisäksi voi ruokailla ja piipahtaa lasillisilla myös Mestaritallin ravintolan salissa.”
Mestaritallin menut ovat myös ruokalistan annosten tavoin tutustumisen arvoisia. Ne tarjoavat valmiiksi mietittyinä ateriakokonaisuuksina ja huolella harkittuine juomasuosituksineen todellisia herkutteluhetkiä.
Iglut ovat uutuus Helsingin merellisten terassiravintoloiden tarjonnassa
Enää ei tarvitse miettiä, ovatko ilmat suosiollisia rantaravintolassa piipahtamiselle, sillä Mestaritallin turvalasista valmistetuissa, lämmitetyissä Igluissa tarkenee koleammallakin säällä ja tuulten tuivertaessa. Myös Igluja valmistava Iglutehdas/Lasilinna Oy on tyytyväinen Mestaritallin ratkaisuun.
”Olemme erittäin innoissamme Mestaritallin suunnitelmasta tuoda Iglut terassilleen”, Tiia Oksanen Iglutehdas/Lasilinna Oy:stä kertoo. “Uskomme vahvasti, että tämä yhteistyö tuo Iglutehtaalle tarvittavaa näkyvyyttä sekä tunnettavuutta näille kotimaisille, heti käyttövalmiina asiakkaille toimitettaville igluillemme.”
Kolme Mestaritallin terassin Iglua tarjoavatkin kiehtovat ja viihtyisät puitteet ympäri vuoden perheen, läheisten ja kavereiden kanssa vietetyille hetkille. Iglut sopivat myös työporukoiden illanviettoihin ja muihin pienimuotoisiin kokoontumisiin.
Monipuolinen ravintola ruokailuun, juotaville ja kokouksille
Erinomaisella paikalla Taivallahden rannalla sijaitseva Mestaritalli on tullut tunnetuksi töölöläisenä, vetovoimaisena klassikkona. Se henkii perinteitä ja uudistuu vuodesta toiseen. Ravintolan avaamista ovat odottaneet pitkän peruskorjauksen jälkeen niin asiakkaat kuin ravintolan henkilökunta.
“Viime vuoden pitkän peruskorjauksen päätyttyä on mahtavaa päästä avaamaan Mestaritalli kausiravintolana”, Hanna Leena Kyrö, Ravintola Mestaritallin ravintolatoimenpäällikkö toteaa. "Mestaritalli on tunnettu kesäisin suuresta terassialueestaan ja erinomaisesta ruoastaan. Nyt terassikausi saa jatkoa Iglujen ansiosta.”
Kyrö kertoo myös, että suuren suosion saaneet Skumppabrunssit tekevät paluun viikonlopuille ja nyt brunssilla ruokailemiselle on mahdollista varata oma Iglu.
“Näin voi nauttia viikonlopun aamupäivistä elämyksellisesti”, Kyrö summaa.
Mestaritalli sopii joustavasti mukautuvana ravintolana hyvin myös kokouksiin ja erilaisten tilaisuuksien järjestämispaikaksi. Viimeisimpien uudistusten myötä jo aiemmin vetovoimainen Mestaritalli on entistäkin tunnelmallisempi ja monipuolisempi ravintola, jossa kaikkien on helppo viihtyä.
Mestaritallin aukioloajat talvella 2021–2022
Ma–ti: suljettu. (Huom. Mestaritalli toimii myös tilausravintolana jokaisena viikonpäivänä.)
Ke–to: klo 17–22 (keittiö 21).
Pe: klo 17–23 (keittiö 22).
La: klo 11–15 brunssi, klo 15–23 Iglut (keittiö 22).
Su: brunssi klo 11–15.
Iglun varaaminen
Varausaika: kaksi tuntia yhdellä varauksella yhtä Iglua kohden.
Varausmaksu ke–la: 40 €/varaus (alv. 24 %).
Varausmaksu su: 30 €/tunti (alv. 24 %).
Suurin henkilömäärä yhdessä Iglussa: kuusi henkilöä.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Hanna-Leena Kyrö
Ravintolatoimenpäällikkö
Ravintola Mestaritalli
Food&Events Ruokaravintolat
Puh. +358(0) 40 670 1556
Sähköposti: hanna-leena.kyro@restel.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Food&Events Tapahtumaravintolat
Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.
Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla sekä Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa.
Food&Events Ruokaravintolat palvelevat maukkaalla ruualla ja rennolla tunnelmallaan kaiken ikäisiä ruokailijoita. Helsingin Töölön tunnelmalliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden erityyppisille tapahtumille. Suomenlinnassa sijaitseva Bastion Bistro tarjoilee mutkatonta ruokaa tunnelmallisessa saaristomiljöössä. Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä ja muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruuan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe tai vaikka suku. O’Learys on taas sporttiravintoloiden kultamitalisti, jonka sydän sykkii Bostonille sekä pohjoisamerikkalaiselle ruoka- ja urheilukulttuurille
Restel Oy
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Ísey Skyr Bar-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Huili-taukopaikka avataan Neste Varkaus Warkaudenportin -liikenneasemalla 25.9.18.9.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Huili laajenee Varkauteen, kun uusi taukopaikka avaa ovensa Neste Varkaus Warkaudenportin -liikenneasemalla torstaina 25.9 klo 11. Uusi taukopaikka tarjoaa rennon ja maukkaan pysähdyksen niin yksityisautoilijoille, ammattikuljettajille kuin lähialueen asukkaille. Huili-taukopaikat tunnetaan laadukkaista raaka-aineista valmistetusta ruoasta, ystävällisestä palvelusta ja aikaa kestävästä tunnelmasta. ”Olemme todella iloisia saadessamme tuoda Huilin nyt myös Varkauteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme paikan, jossa pysähdys on enemmän kuin tauko. Paikallisuus näkyy vahvasti valikoimassa, sillä tuomme ruokiin alueen makuja ja tuotteita”, kertoo Restel Taukopaikat Oy:n liiketoimintajohtaja Tarja Kuittinen. Huili Warkaudenportti palvelee tien päällä liikkuvia ja paikallisia maanantaista perjantaihin klo 6–21 sekä viikonloppuisin klo 7–21. Valikoimaan kuuluvat aamiais- ja lounasbuffet, herkulliset à la carte -annokset sekä monipuoliset vitriinituotteet. Tilasta löytyy myös raskaan liikenteen
Kiekko-Espoon ja Restelin yhteistyö tuo uusia makuja ja lisää tukea seuralle12.9.2025 13:00:15 EEST | Tiedote
Kiekko-Espoo ja Restel tiivistävät yhteistyötään kaudelle 2025. Yhteistyön myötä jokainen hallilla kulutettu euro tukee jatkossa myös suoraan Kiekko-Espoon toimintaa.
Uuden ajan taukopaikka Huili laajenee Imatralle 18.9.11.9.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Imatra saa uuden ajan taukopaikan, kun täysin uusi Huili avautuu Neste Imatra Korvenkangas -liikenneasemalla torstaina 18. syyskuuta klo 11. Huili tarjoaa tien päällä liikkujille ja lähialueen asukkaille rennon, maukkaan ja turvallisen taukohetken, jossa pysähdys muuttuu kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Huili-taukopaikat tunnetaan laadukkaista raaka-aineista valmistetusta ruoasta, ystävällisestä palvelusta ja aikaa kestävästä tunnelmasta. ”Olemme todella iloisia saadessamme tuoda Huilin nyt myös Imatralle. Haluamme tarjota asiakkaillemme paikan, jossa pysähdys on enemmän kuin tauko. Paikallisuus näkyy vahvasti valikoimassa, sillä tuomme ruokiin alueen makuja ja tuotteita”, kertoo Restel Taukopaikat Oy:n liiketoimintajohtaja Tarja Kuittinen. ”Uusi houkutteleva Huili-taukopaikka lisää Neste-verkostomme vetovoimaa entisestään ja Huili Tammiston menestyksekkään avauksen jälkeen avaamme nyt Neste Imatra Korvenkankaan -liikenneasemalla. Yhdistämällä Restelin kanssa vahvan osaamisen ja laaduk
Uuden ajan taukopaikka Huili laajenee Tampereelle4.9.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Tampere saa pian uuden taukopaikan, kun upouusi Huili avautuu Neste Tampere Hatanpää -liikenneasemalle torstaina 11. syyskuuta 2025 klo 11. Huili tarjoaa tien päällä liikkujille ja lähialueen asukkaille rennon, maukkaan ja turvallisen taukohetken. Paikan, jossa pysähdys muuttuu kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Huili-taukopaikat tarjoavat laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, ystävällistä palvelua ja aikaa kestävää tunnelmaa. Huilin konsepti huomioi paikallisuutta ja tuo taukohetkeen iloa arjen keskellä. ”On mahtavaa päästä avaamaan ensimmäinen Huili Tampereelle. Huili Hatanpää tarjoaa tamperelaisille ja tiellä liikkujille paikan, jossa tauosta tulee elämys. Meille on tärkeää, että paikallisuus näkyy vahvasti myös ruokatuotteissa. Haluamme tuoda esiin Tampereen seudun makuja ja tarjota asiakkaille kokemuksen, joka tuntuu omalta ja ainutlaatuiselta”, kertoo Restel Taukopaikat Oy:n liiketoimintajohtaja Tarja Kuittinen. Huili Hatanpään valikoimasta löytyy runsas lounasbuffet, he
Veikkaus Arenan ravintolamaailma uudistuu täysin26.8.2025 07:00:00 EEST | Tiedote
Veikkaus Arena avaa ovensa jälleen 26.8. loppuun varatulla testitapahtumalla, jossa rajattu yleisö pääsee ensimmäistä kertaa kokemaan areenan täysin uudistuneet ravintolat ja ruokakonseptit.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme