MessukeskusMessukeskusMessukeskus

Metsä- ja kemianteollisuuden tapahtumissa verkostoiduttiin tehokkaasti

Jaa

Metsäteollisuuden kansainvälinen PulPaper 2022 ja kemian ja bioteollisuuden ChemBio Finland 2022 sekä kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum järjestettiin tällä viikolla Helsingin Messukeskuksessa samanaikaisesti. Tapahtumissa viihdyttiin ja verkostoitumistilaisuudet olivat suosittuja. PulPaper järjestettiin kolmipäiväisenä 7.–9.6.2022 ja muut tapahtumat kaksipäiväisinä 8.–9.6.2022.

PulPaper 2022: hyviä kontakteja. Kuva: Pekka Hannila.
PulPaper 2022: hyviä kontakteja. Kuva: Pekka Hannila.

Tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 6000 henkilöä ja osallistui yli 300 näytteilleasettajaa.

”Saamamme palautteen mukaan tapahtumissa on vieraillut oikeanlaisia kävijöitä. Vanhojen ja uusien asiakkaiden sekä kollegojen tapaaminen on ollut tärkeätä. Tapahtumien yhteydessä järjestettävät verkostoitumistilaisuudet ovat olleet erittäin suosittuja ja tapahtumissa on viihdytty pitkään. Tapahtumien ajankohta kesäkuussa vaikutti opiskelijoiden osallistumiseen tapahtumiin. Opiskelijat ovat jo kesätöissä ja eivät päässeet tapahtumiin samalla tavalla kuin aikaisemmin, kun  tapahtumat on järjestetty keväällä”, kertoo tapahtumakokonaisuudesta vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta. ”PulPaper järjestettiin edellisen kerran ennen koronaa vuonna 2018 ja ChemBio Finland vuonna 2019. Pitkä tauko tapahtumien järjestämisen välillä sekä palautuminen poikkeusajasta ja etätyösuosituksista ovat vielä kesken. Uskon, että kahden vuoden jälkeen tilanne on palautunut.”

Runtech Systems osallistui PulPaper-tapahtumaan näyttävällä osastolla ja lanseerasi aktiivisen magneettilaakeroinnin. ”PulPaper-tapahtumassa luomme yritys- ja työnantajamielikuvaa. Pitkän tauon jälkeen on tärkeätä tavata asiakasyritysten henkilöitä, joista osa on vaihtunut vuosien kuluessa”, kertoo toimitusjohtaja Ville Mattsson. ”PulPaperissa kohtasimme useita tärkeitä kansainvälisiä asiakkaita, joiden kanssa olemme käyneet hyviä keskusteluja.”  

ChemBio Finlandissa jo useamman kerran näytteilleasettajana olleen Immuno Diagnostics Oy:n osastolla iloittiin kohtaamisista ja siitä, että nyt väkeä oli enemmän eri aloilta. ”Samanaikainen tapahtuma PulPaperin kanssa toimii erinomaisesti ja tapahtuma ohjelmineen soljuu tasapainoisesti”, sanoo Immuno Diagnostic Oy:n markkinointipäällikkö Liisa Peri.

Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestettiin ti-to 7. – 9.6. 2022. Messukeskus järjesti tapahtuman yhdessä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa.

ChemBio Finland 2022 ja Helsinki Chemicals Forum 2022 järjestettiin ke-to 8. – 9.6.2022.  Messukeskus järjesti ChemBio Finland -tapatuman yhteistyössä Suomen Kemian Seurojen, Kemianteollisuuden ja Suomen Bioteollisuuden kanssa. Seuraavan kerran ChemBio Finland ja Helsinki Chemicals Forum järjestetään seuraavan kerran 10. – 11.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa. PulPaper-tapahtuman seuraavat päivämäärät ilmoitetaan syksyllä.  

Lisätietoja: PulPaper:  tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

www.pulpaper.fi
ChemBio Finland ja Helsinki Chemicals Forum: tiedottaja Anu-Eveliina Mattila, puh. 050 5556183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com

Kuvat

PulPaper 2022: hyviä kontakteja. Kuva: Pekka Hannila.
PulPaper 2022: hyviä kontakteja. Kuva: Pekka Hannila.
Lataa
ChemBio 2022: hyviä kontakteja. Kuva: Pekka Hannila
ChemBio 2022: hyviä kontakteja. Kuva: Pekka Hannila
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kuva & Ääni -tapahtumassa opitaan ammattilaisilta ja viedään kännykkäkuvaaminen uudelle tasolle22.6.2022 10:10:00 EEST | Tiedote

Kuva & Ääni -tapahtuma tarjoaa ideoita ja tietoa sekä uusimpia välineitä valo- ja videokuvaamiseen sekä äänen käsittelyyn ja tallentamiseen. Tapahtuman ohjelmassa sekä osastoilla on luvassa puheenvuoroja valokuvaajilta, oppeja äänenkäsittelyyn ja tallennukseen sekä kuvankäsittelykoulutusta. Kuva & Ääni järjestetään 9.–11.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme