Basam Books

Metsätontun matka tempaisee mukaansa etsimään ikimetsien peikkoja!

Jaa
Ihastuttava lastenkirja kertoo metsän todellisuudesta.
Metsätontun matka (Basam Books 2023)
Metsätontun matka (Basam Books 2023)

”Metsätonttu kotinsa juurella on kummissaan. Kuuntelee apeana. Hyönteiset hyrisevät, sirisevät, tuuli tuivertaa, linnut visertävät, mutta kikerrykset, kiljahdukset, huhuilevat houkutukset metsästä puuttuvat.”

Metsätontun matka on ihastuttava kuvakirja Metsätontusta, joka lähtee eläinystävineen etsimään ikimetsien peikkoja. Peikot kun katosivat samalla kun katosivat lähimetsän puut.

Se on sadunomainen tarina metsän todellisuudesta ja se sopii luettavaksi ja katsottavaksi kaikenikäisille.

Tarinan on kirjoittanut toimittaja, käsikirjoittaja Aija Käkelä-Laine, joka uskoo kestävään kehitykseen. Kirjan kuvittaja skenografi Päivi Pöyhölä on työskennellyt liki 40 vuotta teatterin parissa suunnitellen lavastuksia, puvustuksia ja julisteita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:


Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

Metsätontun matka (Basam Books 2023)
Metsätontun matka (Basam Books 2023)
Lataa
Metsätontun matka (Basam Books 2023)
Metsätontun matka (Basam Books 2023)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Basam Booksin syksyn 2023 kirjat!15.5.2023 13:04:00 EEST | Tiedote

Syksyn julkaisuohjelmassamme on monipuolisesti niin kauno- kuin tietokirjallisuutta, hyvinvointia ja työelämää käsittelevää kirjallisuutta – klassikoita ja runoutta unohtamatta! Ohessa nostoja syksyn julkaisuohjelmasta – tarkemmat tiedot ja kaikki syksyn kirjat löydät verkkosivuiltamme (linkki alla). Tietokirjallisuus Janne Kontalan Bhagavad-gita – Johdatus joogan salaisuuteen on johdatus maailmankirjallisuuden merkkiteokseen Bhagavad-gitaan. Mary Lutyensin Krishnamurti – Elämäkerta luo kattavan katsauksen Jiddu Krishnamurtin ajatteluun. Teoksen on suomentanut Antti Immonen. Eero Hämeenniemen Tähän päättyy Via Appia kuvaa Italian eteläisintä osaa ja vie lukijan jännittävälle matkalle halki Italian tuntemattomimman ja villeimmän osan! Kirjassaan Pyhä luonto – Sankaritarinoita ja jumalia shintolaisesta Japanista buddhalaisen taiteen ja Aasian kulttuurien tutkija FT Irene Wai Lwin Moe tutkii shintolaisuuden ikivanhaa uskomusjärjestelmää sen rikkaasta myyttien ja sankaritarujen aarteistost

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme