SDP Uusimaa

Miapetra Kumpula-Natri SDP:n ehdokkaaksi Uudellamaalla

Jaa
Uudenmaan Sosialidemokraatit nimesi Miapetra Kumpula-Natrin eduskuntavaaliehdokkaaksi torstai-iltana. Kumpula-Natri on toisen kauden europarlamentaarikko ja toimi sitä ennen 11 vuotta kansanedustajana. Kansanedustajaksi hänet valittiin kolme kertaa Vaasan vaalipiiristä. Mepin ja vuoden insinööriksi valitun Kumpula-Natrin ehdokkuuden varmistuminen täyttää SDP:n ehdokaslistan Uudellamaalla.

Tiedote 3.2.2023

Julkaisuvapaa heti

Miapetra Kumpula-Natri SDP:n ehdokkaaksi Uudellamaalla

Uudenmaan Sosialidemokraatit nimesi Miapetra Kumpula-Natrin eduskuntavaaliehdokkaaksi torstai-iltana. Kumpula-Natri on toisen kauden europarlamentaarikko ja toimi sitä ennen 11 vuotta kansanedustajana. Kansanedustajaksi hänet valittiin kolme kertaa Vaasan vaalipiiristä. Mepin ja vuoden insinööriksi valitun Kumpula-Natrin ehdokkuuden varmistuminen täyttää SDP:n ehdokaslistan Uudellamaalla

Uusimaa on Kumpula-Natrille tuttu ennen Brysseliin siirtymistä. Eduskuntavuosina perhe asui 8 vuotta kakkoskotiaan Vantaalla. Eurovaaleissa vaalipiirinä on koko Suomi ja myös Uudeltamaalta on tukea tullut kaksissa menestyksekkäissä eurovaaleissa upeasti, viime kerralla vajaa 13 000 ääntä.

  • Näissä vaaleissa ratkaistaan, kenen johdolla rakennamme Suomen tulevaisuutta. Niin maailma kuin Suomikin elävät murrosta, jossa vihreä ja teknologinen murros ovat vääjäämättömiä. 
  • Reilu siirtymä luo ja turvaa työpaikkoja, on tärkeää pitää kaikki mukana. Ilmastotoimien tauottaminen tai lupaukset halvasta hiilestä ovat sen sijaan populismia. Haluan SDP:n olevan ohjaksissa, kun päätetään Suomen suunnasta turvallisuudessa, taloudessa ja työelämän tasa-arvossa, Kumpula-Natri linjaa.

Uudenmaan sosialidemokraatit iloitsevat saadessaan kokeneen poliitikon ehdokkaakseen.

  • Miapetra Kumpula-Natrin ehdokkuus tuo listallemme Uudellamaalla merkittävää osaamista ja kokemusta niin Suomen kuin Euroopan unionin päätöksenteosta ja mahdollistaa realistisesti kahdeksannen paikan tavoittelun, kommentoi Uudenmaan Sosialidemokraattien puheenjohtaja Joona Räsänen.

Samoilla linjoilla on myös piirin toiminnanjohtaja Jouni Gustafsson 

  • Kumpula-Natrin ehdokkuus juuri Uudellamaalla kertoo vaalipiirimme merkittävyydestä koko Suomen vaalitulokseen. Uusimaa selkeästi isoimpana vaalipiirinä on ratkaisevassa asemassa kenen  johdolla keväällä muodostetaan hallitusta. Olemme valmiit vaalitaistoon, päättää Gustafsson.

Lisätietoja:

Jouni Gustafsson, Uudenmaan Sosialidemokraatit, toiminnanjohtaja 0400 805 394

Hanna Kuntsi, Miapetra Kumpula-Natrin vaalipäällikkö 050 3100 676

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP Uusimaa
SDP Uusimaa
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 Helsinki

https://uusimaa.sdp.fi/

SDP Uusimaa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.