Duell Oyj

Michelin Duellin tuotevalikoimaan

Jaa

Duell Oyj on tehnyt merkittävän jakelusopimuksen Michelinin kanssa, joka on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Michelinin moottoripyörä- ja skootterirenkaat löytyvät joulukuusta alkaen Duellin Suomen, Ruotsin ja Tanskan maahantuontivalikoimasta.

Duell Oyj on yksi johtavista powersports-tuotteiden jakelijoista Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla ja sen toiminta kasvaa nopeasti muualla Euroopassa. Duellin maahantuontivalikoimaan kuuluu yli 290 tunnettua tuotemerkkiä ja nyt yhtiö on solminut merkittävän jakelusopimuksen maailmanlaajuisesti tunnetun Michelinin kanssa. Duellin Suomen, Ruotsin ja Tanskan maahantuontivalikoima täydentyy Michelinin moottoripyörä- ja skootterirenkailla joulukuusta 2021 alkaen.

Ranskalainen Michelin on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista, joka työllistää kansainvälisesti yli 115 000 työntekijää. Michelinin huippulaatuisissa renkaissa yhdistyy testatut kumiseokset, rengasrungot sekä patentoidut ratkaisut. Yritys on sitoutunut vahvasti myös moottoriurheiluun, jonka ansiosta uusia rengasratkaisuja voidaan testata, innovoida ja kehittää äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Duell Oyj:n toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä kommentoi: ”Olen erittäin iloinen, että saamme legendaarisen Michelinin tuotevalikoimaamme. Kulunut vuosi on ollut hyvin merkittävä yrityksemme kasvun ja kehityksen osalta. Olemme juuri listautuneet pörssiin ja sopimus Michelinin kanssa on erinomainen jatkumo menestystarinallemme. Meillä on hyvin kattava brändivalikoima jo ennestään ja Michelin vie sen jälleen uudelle tasolle.”

“Odotamme innolla yhteistyötä Duellin kanssa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Uskomme vahvasti, että Duellin merkittävä asema moottoripyörä- ja skootterituotteiden kattavana jakelijana on hyödyksi Michelinille ja nyt alkava yhteistyömme täydentää myös hyvin jo olemassa olevia kumppanuuksiamme näillä kolmella markkina-alueella”, sanoo Michelin Nordicsin Two Wheel Manager Helena Markgren.

Lisätietoja:

Jarkko Ämmälä, toimitusjohtaja

Duell Oyj

p. 050 056 5149

jarkko.ammala@duell.eu

Duell Oyj on vuonna 1983 perustettu mustasaarelainen maahantuontiyritys, jonka maahantuomien ja valmistamien tuotteiden myynti tapahtuu kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Hollannissa, Ranskassa, Belgiassa, Saksassa, Englannissa, Irlannissa, Espanjassa, Tsekissä, Romaniassa ja Venäjällä. Duellin maahantuontivalikoimaan kuuluvat kaikki moottoripyöräilyyn, moottorikelkkailuun ja veneilyyn kuuluvat ajovarusteet, tarvikkeet sekä varaosat. Duellin modernit logistiikkakeskukset sijaitsevat Suomessa Mustasaaressa, Ruotsissa Tranåsissa, Hollannissa Hengelossa ja Ranskassa Montpellierissä. Yhtiö työllistää kansainvälisesti tällä hetkellä lähes 200 työntekijää.

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Duell Oyj
Duell OyjTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Duell Oyj

Duell Oyj vahvistaa yritysostolla asemaansa Euroopan motocross-markkinoilla23.2.2022 10:00:00 EET | Tiedote

Duell Oyj on ostanut tunnetun hollantilaisen motocross- ja offroad-tuotteiden jakelija Techno Motor Veghel BV:n. Toteutunut kauppa on Duellille tärkeä, sillä kaupan myötä yhtiö pääsee laajentumaan motocross-markkinoille erityisesti Benelux-alueella, mutta myös muualla Euroopassa. Yrityskaupalla on usean miljoonan euron vaikutus Duellin liikevaihtoon ja sen jo ennestään mittava maahantuontivalikoima täydentyy uusilla merkittävillä tuotemerkeillä.

Duell Oyj strengthens its position in the European motocross market through acquisition23.2.2022 10:00:00 EET | Press release

Duell Oyj has acquired Techno Motor Veghel BV, a well-known Dutch distributor of motocross and offroad products. The transaction is important for Duell, as it enables the company to expand into the motocross market, especially in the Benelux region, but also in the rest of Europe. The acquisition will have a multi-million-euro impact on Duell's turnover and will add significant new brands to its already extensive import portfolio.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme