M-Files

Microsoft valitsi M-Filesin vuoden kumppaniksi

Jaa

Microsoft on valinnut älykkäitä tiedonhallinnan ohjelmistoja kehittävän M-Files Oy:n vuoden kumppanikseen Suomessa. M-Files on tehnyt laajamittaista yhteistyötä Microsoftin kanssa pilvipalveluiden ja integraatioiden osalta.

Yli 100 maassa toimiva M-Files Oy kehittää ja tarjoaa tiedonhallinnanratkaisuja, joiden avulla yritykset saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja. M-Files tarjoaa tiiviin yhteensopivuuden Microsoftin tuotteiden kanssa.

"M-Files on erinomainen esimerkki menestyvästä kumppaniyrityksestä. Globaalisti toimiva M-Files edistää asiakkaidensa digitalisaatiota uraauurtavilla ratkaisuillaan, jotka hyödyntävät monipuolisesti Microsoftin edistyksellisimpiä pilviteknologioita. Innovatiivisissa teknologiaratkaisuissaan M-Files huomioi markkinoiden kulloisetkin tarpeet, kuten tällä hetkellä keskeisen EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset", sanoo Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Pekka Horo.

M-Files tuottaa yrityksille ja organisaatioille älykkäitä tiedonhallintaratkaisuja, jotka tehostavat dokumenttien ja muiden tietojen hallintaa. Asiakkaat voivat ottaa M-Filesin helppokäyttöiset ratkaisut käyttöönsä Azure-pilvipalveluun pohjautuvana julkisena palveluna, yksityisenä pilvipalveluna, hybridiratkaisuna tai käyttää niitä omalta palvelimeltaan. Vuonna 2016 M-Filesin myynti pilvipalveluiden osalta kasvoi 220 % edelliseen vuoteen verrattuna.

"M-Filesin missiona on muuttaa, miten maailma hallitsee tietoa. Käyttäjät haluavat löytää oikeaa ja ajantasaista tietoa nopeasti riippumatta sen sijainnista. Tiivis yhteistyö Microsoftin kanssa tarjoaa meille edistyksellistä teknologiaa ja siivittää kansainvälistä kasvuamme. Olemme erittäin otettuja tästä merkittävästä tunnustuksesta ja odotamme innolla yhteistyömme seuraavaa askelta, jossa integroimme M-Filesin saumattomaksi osaksi käyttäjän Office 365 -kokemusta", kertoo M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

M-Filesin ratkaisut ovat tunnettuja ja arvostettuja niin asiakkaiden kuin asiantuntijoiden parissa. M-Files poistaa tietosiilot ja tarjoaa nopean ja helpon pääsyn oikeaan sisältöön liiketoiminnan kaikista keskeisistä järjestelmistä ja laitteista. Esimerkiksi tutkimusyhtiöt Gartner ja Forrester ovat nostaneet M-Filesin yhdeksi maailman johtavaksi tiedonhallinnan teknologiaksi. Erityistä kiitosta M-Files saa teknologiansa käytettävyydestä, integroitavuudesta muihin järjestelmiin sekä intuitiivisesta tavasta jäsentää tietoa jäykkien kansiorakenteiden sijaan.

Katso koko lista voittajista (Microsoft 2017 Partner of the Year Award Winners): https://partner.microsoft.com/en-US/inspire/awards.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juhana Tormilainen
johtaja, asiakas- ja kumppanityytyväisyys
Microsoft Oy
puh. 0400 698 390

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkäitä ja tehokkaita ratkaisuja tiedonhallintaan, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa, prosessienhallintaa sekä integroimalla eri järjestelmien tuottaman tiedon yhteen. M-Files-ohjelmistot edustavat uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, jossa tietoa hallitaan sisällön, kontekstin ja metatietojen avulla. Tämä mahdollistaa 360-asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen yritystietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta. Maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon.

Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Technopolis, Patria, R-Kioski ja Liikennevirasto. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa, USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ranskassa.

Lisätietoja: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Filesin vauhti kiihtyi: liikevaihto yli 50 M€ ja kasvua 37 %14.2.2018 08:12Tiedote

Ohjelmistoyhtiö M-Files Oy jatkaa kasvuaan johtavana tiedonhallinnan toimittajana: vuonna 2017 liikevaihto oli 52,6 miljoonaa euroa, ja kasvua edellisen vuoden 38,6 miljoonaan oli 37 prosenttia. Kasvu on kiihtynyt vuoteen 2016 verrattuna, jolloin liikevaihto nousi 28 prosenttia. Yhtiön liikevaihto on kasvanut yli 750 prosenttia kuuden viimeisen vuoden aikana. Yhtiö uskoo vahvan kasvun jatkuvan myös tulevina vuosina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme