Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Mieppi - tukea mielen hyvinvointiin matalalla kynnyksellä

Jaa

Mieppi tarjoaa matalan kynnyksen maksutonta ja luottamuksellista keskustelutukea nuorille ja aikuisille Myllypuron terveysasemalla. Toiminta käynnistyy 11.11.

”Tukea ja apua mielenterveyteen liittyvissä asioissa halutaan tarjota mahdollisimman aikaisin, nopeasti ja helposti. Tavoitteena on ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista ja mielenterveyden häiriöiden syntymistä”, psykiatrian ensilinjan palveluiden päällikkö Sami Keränen kommentoi.  

Matalan kynnyksen mielenterveyspalvelu Mieppiin voi ottaa yhteyttä ilman lähetettä. Miepissä asiakkaita auttavat mielenterveyden ammattilaiset.   

Mieppiin voi varata ajan verkossa osoitteessa asiointi.hel.fi. Verkossa voi myös täyttää lomakkeen, jolloin yhteydenottajalle vastataan kolmen päivän kuluessa. 

Sähköisen asioinnin linkki ja yhteydenottolomake löytyvät Kivikon, Kontulan ja Myllypuron terveysasemien sivuilta (www.hel.fi/terveysasemat) tai mielenterveyspalvelujen sivulta (www.hel.fi/mieppi).

Miepin palvelut on tarkoitettu Myllypuron, Kontulan ja Kivikon terveysasemien alueilla asuville yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille.

Mieppi toimii Myllypuron terveysasemalla ja on auki arkisin klo 8 -16. Terveysasema sijaitsee metroaseman vieressä, osoitteessa Jauhokuja 4.

Mieppi aloittaa tässä vaiheessa kokeiluna. Kehitämme toimintaa käyttäjäkokemusten avulla. Palvelun on tarkoitus laajentua koko kaupunkiin toiminnan vakiintuessa.

Lisätietoja

Sami Keränen
psykiatrian ensilinjan palvelujen päällikkö
p. 050 402 5489, sami.keranen@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme