Vaasan kaupunki - Vasa stad

Miesten Viikko 2.-8.11. – Nappaa talteen hyvinvoinnin linkkivinkit

Jaa

Miesten Viikkoa vietetään tänäkin vuonna marraskuussa, mutta muuttunein suunnitelmin 2.-8.11.2020. Tässä muutamia vinkkejä ja materiaalia omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimisen tueksi:

OLIPA KERRAN MIES ja sinä päätät miten tarina jatkuu 
SuomiMIes seikkailee treeniopas 
Alkoholin käytön riskit - AUDIT 
Tupakkariippuvuustesti 
Nuuskatesti

Äijäkatsastus jää koronatilanteen vuoksi järjestämättä

Monen vuoden perinne, Rinta-Joupin autoliikkeessä järjestetty Äijäkatsastus, jää tämän hetkisen koronatilanteen vuoksi järjestämättä.

– Haluamme kuitenkin kiittää Äijäkatsastuksessa vuosien varrella käyneitä miehiä ja tsempata heitä sekä muita miehiä huolehtimaan omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Toivomme, että voimme tavata Äijäkatsastuksen merkeissä jälleen ensi vuonna, tsemppaa terveydenedistämisen koordinaattori Hanna-Mari Joutsen.

Miesten viikolla esillä paikallisten tahojen toimintaa

Setlementin Wertti- miesten vertaiskahvilan miesten viikon tapahtuma to 5.11. klo 17-19. Wertti järjestää isille ja miehille Pilvilammella nuotioillan, jossa tarjolla on makkaraa ja kahvia pullan kera. Ennakkoilmoittautumiset: Petri Uitto puh. 040 544 9777.

Hyvinvointia voi lisätä myös vapaaehtoistoiminta, joista yksi esimerkki on mieskaveritoiminta. Lue lisää: www.mieskaverit.fi. Vaasassa mieskaveritoimintaa järjestää Vaasan ensi-ja turvakoti.

www.miestenviikko.fi

Vaasan kaupungin Terveyden edistäminen ja hyvinvointi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja Vaasan kaupungin terveyden edistämisen toiminnasta:
Terveydenedistämisen koordinaattori Hanna-Mari Joutsen puh. 040 182 3921, hanna-mari.joutsen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme